Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Deze bn’er trok aan de bel over het misbruik van Marco Borsato


Marco-borsato

Jan Versteegh heeft zich ontpopt als de onverwachte held in een van de meest controversiële schandalen van de laatste tijd. Het nieuwe boek van Dennis Schouten werpt licht op de duistere kant van het Nederlandse entertainmentlandschap waarbij Versteegh een cruciale rol speelde in het ontrafelen van de beschuldigingen tegen Marco Borsato.

Jan Versteegh eens bekend om zijn joviale televisieoptredens bevond zich plotseling in het oog van de storm. Zijn doorslaggevende tip aan Dennis Schouten en Jan Roos van RoddelPraat bracht een lawine van onthullingen op gang over Borsato’s vermeende misstappen met een minderjarig meisje. Een daad die nu onderwerp van justitieel onderzoek is. “Dit is tot nu toe onze grootste scoop”, onthult Schouten. Een scoop die aan het licht kwam door Versteeghs moed om te spreken waar anderen zwegen.

Tijdens een glinsterende première in Den Haag werd het duo Dennis en Jan benaderd door Versteegh, die met een onthulling kwam die de fundamenten van RoddelPraat zou doen schudden. Zijn woorden: “Wanneer gaan jullie nou eens iets doen met dat Marco Borsato-verhaal? Hij heeft zich vergrepen aan een jonge meid. Meerdere mensen praten erover, maar niemand durft het naar buiten te brengen. Het gaat al langer rond en het wordt tijd dat het naar buiten komt” zetten de wielen in beweging voor wat een van de grootste onthullingen in de Nederlandse showbizz zou worden.

Waarom kiest Dennis ervoor om juist nu de identiteit van zijn informant prijs te geven? Het antwoord is eenvoudig: Jan Versteegh verdient erkenning. In een wereld vol gesloten deuren en onuitgesproken waarheden was het Versteegh die het zwijgen doorbrak en licht wierp op de donkere kanten van een geliefde ster.

De onthulling bracht niet alleen een schokgolf teweeg binnen de entertainmentwereld, maar ook een storm van juridische dreigementen richting Dennis. De angst sloeg toe toen het advocatenechtpaar Knoops zijn pijlen op hem richtte. Echter de zaak nam een wending toen de moeder van het betrokken meisje aangifte deed en Tim Hofman met explosieve beschuldigingen kwam in zijn programma BOOS.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het waar is is iedereen die dit al wist net zo schuldig. Die moeten ze maar dezelfde straf geven als de dader !!!!!