Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Shownieuws

Schokkend geheim in nieuw boek Meilandjes: Te explosief voor publicatie?


meiland

In de nieuwste onthulling die de wereld van de Meilandjes op zijn kop dreigt te zetten hebben Erica en Martien Meiland opnieuw samengewerkt met Jan Dijkgraaf, hun trouwe biograaf voor een nieuw boek dat belooft de geheimen op te lichten achter de schermen bij Chateau Meiland. Dit boek zo waarschuwt de schrijver bevat een detail zó schokkend dat zelfs de Meilandjes zouden twijfelen of het wel wijsheid is om het te publiceren.

De vorige publicatie, waarin Erica Meiland haar ongezouten mening gaf over de vrouwen in boerka’s, zette al eerder kwaad bloed. Haar uitspraken, zoals “Rot op joh, met je boerka”, en de beschrijving van gesluierde vrouwen als “pinguïns”, hebben voor flink wat controverse gezorgd. Deze uitgesproken kritiek bracht Erica en haar dochter Maxime aan de rand van wat in de volksmond ‘gecanceld’ worden heet.

Nu hangt er een nieuwe mediastorm boven het hoofd van de familie Meiland. Jan Dijkgraaf en Chateau Meiland-regisseur Timon Moll die samen aan het boek werken hebben blijkbaar een passage opgenomen die zo explosief is dat ze vrezen voor de gevolgen. Dijkgraaf onthult in een interview met Weekend dat er “één ding in waarvan Timon en ik tegen elkaar zeiden: ‘Het zou kunnen dat ze dat eruit halen omdat ze geen zin hebben in weer zoveel ophef.'”

De vraag of deze controversiële passage de uiteindelijke publicatie zal halen hangt in de lucht. Het zou kunnen leiden tot juridische problemen, met name vanwege advocaat Peter Schouten die betrokken is bij een zeer gevoelige zaak die Maxime aangaat. Dijkgraaf en Moll staan open voor de wensen van de Meilandjes: ze geven hen de kans om te beslissen of de passage blijft of gaat. “We willen de Meilandjes de kans geven om het te laten staan – willen ze het niet, dan liggen we daar niet wakker van.”

De inhoud van de explosieve passage blijft voor nu een goed bewaard geheim, maar één ding is zeker: het belooft weer stof op te doen waaien rond de altijd bruisende familie Meiland.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties