Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen loopt spontaan de studio uit bij uitzending VI


johan-derksen

In een zeldzaam moment van spontane humor en chaos bij Vandaag Inside heeft Johan Derksen de studio in verbazing achtergelaten. De avond nam een onverwachte wending toen gast Arend Jan Boekestijn besloot het programma af te sluiten met een limerick die blijkbaar te pittig was voor Derksen’s smaak. “Wilfred, hier wil ik niet meer bijhoren!” verklaarde Derksen vastberaden, waarna hij onmiddellijk de set verliet tot groot vermaak van iedereen aan tafel en het publiek.

Het plotselinge vertrek van Derksen zorgde voor een golf van hilariteit en verwarring. “Wat gebeurt hier allemaal?” vroeg een ogenschijnlijk verbaasde Wilfred Genee terwijl de studio gevuld werd met gelach. In een poging de avond luchtig af te sluiten, grapte Genee: “Wie weet zijn we er morgen en anders zijn we er morgen ook niet. Maar Johan Derksen is al weg die zit al in Grolloo.”

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties