Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes reageert: Zo denkt ze écht over de verzoening van André en Roxeanne


Andre-Rachel-hazes

Na jaren van radiostilte en verwijdering hebben André Hazes en Roxeanne Hazes hun weg terug naar elkaar gevonden. Ooit verdeeld door familieperikelen en loyaliteit aan moeder Rachel blijkt nu juist die familietwist de sleutel tot hun hereniging. De familievetes die de bladen vulden lijken plaats te maken voor een hartverwarmend weerzien. Maar wat betekent dit voor Rachel die ooit de touwtjes stevig in handen had?

Hoe staat Rachel tegenover deze verrassende wending? “Ik ben blij voor mijn kinderen,” beweert ze koeltjes in een gesprek met Story. Maar de vraag blijft hangen: is deze reactie oprecht of schuilt er angst achter haar woorden voor een gezamenlijke front tegen haar in de nimmer eindigende erfeniskwestie?

Roxeanne ooit de stille kracht die zich afscheidde van de familiestrijd opent haar hart. De stap naar verzoening was geen kleine; de herinneringen aan eerdere verdeeldheid wogen zwaar. Toch heeft de tijd zijn werk gedaan. “Het voelt alsof we nooit gescheiden zijn geweest. Mijn broer en ik, samen sterk,” deelt Roxeanne vol emotie.

De Hazes-kinderen vinden troost en herkenning bij elkaar weg van de schaduw van moeder Rachel. Een samenwerking in de muziekwereld lijkt niet op de planning, maar hun wederzijdse respect en vernieuwde band bieden wellicht een fundament voor een steviger familieband dan ooit tevoren. “We zijn weer een gezin,” verklaart Roxeanne, “en dit keer voor altijd.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Och wat is ze blij voor ze😂😬🥴
Die heks is zo onoprecht als maar kan!
Dat zij nog met zichzelf kan leven.🤮

Die ouwe kijkt van boven en knikt dat het goed is.
Fijne Paasdagen .