Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis neemt een heel drastisch besluit


vakantieparken-peter-gillis

Recent werd bekend dat Peter Gillis gedwongen wordt tot een pijnlijke beslissing: het afstoten van zijn geliefde parken. Volgens een bericht van Omroep Brabant zou Gillis een heel drastisch besluit hebben genomen om al zijn vakantieparken te verkopen. Echter Peter lijkt een achterdeurtje te willen openhouden door eigenaar van de grond te blijven terwijl hij de exploitatie van de parken uit handen geeft.

De vakantieparkmagnaat zit in benarde situatie door beschuldigingen van het inzetten van zijn parken voor criminele activiteiten. Een negatieve uitkomst van de Bibob-toets heeft al geleid tot de sluiting van park Prinsenmeer. De vaste bewoners van dit park staan voor een gedwongen vertrek aan het einde van het jaar een besluit dat zwaar op de schouders van Gillis weegt.

In een mail aan mensen op het park spreekt Peter Gillis van een zware tijd en de zoektocht naar oplossingen. Een nieuwe exploitant zou het park kunnen heropenen onder voorbehoud van goedkeuring door de gemeente.

Dit roept de vraag op over de toekomst van de serie Massa is Kassa. Met het wegvallen van de parken lijkt een transformatie onvermijdelijk. Er gaan geruchten over een nieuw seizoen dat een diepere duik neemt in de recente perikelen rond Peter Gillis. Waarschijnlijk gaat de serie zich dan focussen op het leven van Peter buiten de vakantieparken zoals de restauratie van zijn kasteel ter waarde van vijf miljoen euro.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vertrouw beslissingen van Gillis voor geen meter, die wil alleen Prinsenmeer verhuren aan een parken gigant en die dondert dan alle jaarplaatsen er uit, let maar op en Gillis lacht in zijn vette vuist.

Zou er iemand zo gek zijn om op die parken de puinzooi van Gillis op te willen ruimen?

Het is wel heel makkelijk hoe hij het wil gaan doen… besluit legt hij bij de gemeentes neer en de grond blijft zijn eigendom “als er nog sprake kan zijn van eigendom “.

Zou het een kerel zijn dan had hij eerst al de mensen die voor 2024 betaald hebben hun geld terug geven. Hij zou samen met de betreffende gemeentes aan tafel kunnen gaan zitten om oplossingen te zoeken voor iedereen die in september op straat staat. Nee hoor hij heeft het te druk met vakantie en zijn? kasteel.

Wat een waardeloze dikdoener is het toch bah bah schandalig 🤮

Dat schreef ik laatst al een keer dat Gilles zijn parken wilde verkopen met behoud van de grond. Zodat hij er alsnog aan kan verdienen.