Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Financiële crisis bij de Meilandjes: Huis noodgedwongen te koop gezet


meiland

In het altijd beweeglijke leven van Erica en Martien Meiland is wederom een nieuw hoofdstuk aangebroken en deze keer gaat het over hun prachtig Landhuis Duinwijk. Gelegen op het schilderachtige snijvlak van Noordwijk en Noordwijkerhout hebben de Meilandjes besloten dat het tijd is om afscheid te nemen van hun statige woning. Voor een gemiddelde Meiland is enkele jaren op dezelfde plek wonen al een hele prestatie gezien dochter Maxime en haar partner Leroy ook al na minder dan een jaar hun villa in de verkoop zetten.

De villa van Maxime en Leroy met adembenemende maar peperdure maandlasten van €14.000 lijkt echter moeilijk van de hand te gaan. Hun landhuis dat geteisterd wordt door de ongenadig hoge stookkosten vanwege het energielabel G staat te koop voor een stevige €2,2 miljoen. Maar de wind lijkt niet gunstig te staan voor een vlotte verkoop, en een prijsverlaging hangt in de lucht.

Nu willen Erica en Martien zelf ook hun woonparadijs op de markt brengen in de hoop een mooie financiële klapper te maken. Hun huis dat met een woonoppervlakte van 236 vierkante meter royaal te noemen is staat op een riant perceel van maar liefst 2108 vierkante meter. Hoewel de officiële Funda-aankondiging nog moet komen, liet Martien al een hint vallen via een makelaarsbericht: “Inderdaad, ons heerlijke huis!”

De vraagprijs die de Meilandjes voor ogen hebben is niet minder dan €2,4 miljoen, een bedrag dat volgens insiders ruim boven de marktwaarde ligt. Toen zij het huis kochten was de aanschafprijs €1,75 miljoen wat betekent dat zij mikken op een winst van maar liefst €650.000. Het ziet er naar uit dat net als bij Maxime de Meilandjes hun landhuis willen verkopen door de hoge maandlasten. Ze zullen kleiner en goedkoper gaan wonen, maar lukt het de Meilandjes om hun huis met een dergelijke winstmarge van de hand te doen? En krijgen we dan weer een heel seizoen Chateau Meiland te zien dat draait om de verhuizing naar een nieuwe woning?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pfff, ik ben het lezen over die verhuizingen ondertussen helemaal zat.
In het aller aller begin met Carolien nog een paar afleveringen gezien, maar toen begon ik me al compleet dood te ergeren aan vooral Maxime.
Waarom heet het überhaupt nog ” château “ meiland anyway.
Ze hebben er 2,5 seizoen gezeten.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Medusa