Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes blijkt haar zoon André te chanteren


Andre-Rachel

De saga rond André Hazes, zijn moeder Rachel Hazes en zus Roxeanne neemt weer een nieuwe sensationele wending aan. Yvonne Coldeweijer heeft onlangs in haar JuiceShow een bom gedropt die de Hazes-dynastie op zijn grondvesten doet schudden.

Volgens Coldeweijer is er een mogelijkheid dat Rachel Hazes een duister geheim boven het hoofd van haar zoon André hangt. “Ik denk dat Rachel is holding something against him ofzo,” onthult ze, waarna ze speculeert over een familiegeheim zo groot, dat het de aard van hun conflicten volledig zou kunnen verklaren. Het gerucht gaat dat André misschien wel helemaal geen Hazes is. “Ik denk inderdaad dat zijn vader niet André senior is,” suggereert Coldeweijer.

Het gerucht over Marco Eijk de man die in die tijd de liefde van Rachel’s leven zou zijn geweest en mogelijk de echte vader van André voegt alleen maar meer brandstof toe aan de speculatie. Is het mogelijk dat de jonge Hazes eigenlijk een Eijk is? De speculaties worden nog interessanter gezien het feit dat Marco Eijk die een crimineel was tragisch genoeg vermoord is.

De relatie tussen André en Roxeanne die kortstondig leek op te bloeien na jaren van verwijdering wordt ook onder de loep genomen. André’s terughoudendheid om zich openlijk aan Roxeanne’s zijde te scharen in de erfeniskwestie zou volgens Coldeweijer verklaard kunnen worden door mogelijke chantage: “Anders ga ik vertellen wie jouw echte vader is.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja je weet niet waar hij beter mee af is. Wat het belangrijkste is dat hij het weer naar zijn zin heeft en optreed. Je familie heb je helaas niet voor het uitzoeken.