Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg doet hartstikke smerig, volgers walgen ervan


Monique-Westenberg

Monique Westenberg heeft de tongen wederom doen rollen met een heel onsmakelijke gewoonte. Ditmaal gaat het niet om liefdesperikelen of dramatische wendingen in haar persoonlijke leven, maar om een kus die ze deelt met haar hond Frenkie een gebaar dat de gemoederen flink heeft doen opwaaien.

Monique die haar leven met haar volgers deelt alsof het een open boek is plaatste onlangs een reeks foto’s die haar week hoogtepunten tonen. De climax van deze digitale expositie? Een intiem moment waarop ze Frenkie haar viervoetige vriend een kus op zijn mond geeft. Een gebaar van affectie dat bij sommige van haar volgers meer vragen dan antwoorden opriep met name na een televisie-uitzending die waarschuwde voor de bacteriën die onze harige huisgenoten met zich mee kunnen brengen. “Van de week was er op tv dat je honden niet op je mond moet laten likken. Ze hebben bacteriën. Er werd gezegd eerst aan hun kont en dan aan je mond,” luidde de bezorgde reactie van een volger.

Deze kritiek, die Monique’s liefdevolle kus met haar hond als ‘smerig’ bestempelde, werd door de blondine niet zonder slag of stoot geaccepteerd. Met de wijsheid en het zelfvertrouwen van iemand die al 46 jaar levenservaring met zich meedraagt, pareerde ze de kritiek met een simpele, doch doeltreffende reactie: “Ik ben er al 46 mee geworden.” Een comeback die, getuige de tientallen likes die het ontving en bij veel van haar volgers in goede aarde viel.

Maar de weg van Monique op Instagram is niet enkel geplaveid met debatten over hondenkussen. Een andere kritische noot betrof haar uiterlijk waarbij een volger opmerkte: “Ik zie op de tweede foto een totaal ander gezicht dan op de eerste.” Monique, die geen onbekende is in het navigeren door de woelige wateren van publieke opinie reageerde met een mix van ironie en hartelijkheid: “Hé Ria, daar ben je weer. Wat gezellig.”

Hieronder de reeks foto’s waar het om ging:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niks aan de hand. De hond loopt een groter risico dan die Monique.

Wat een verzorgde vrouw zeg op haar 46e.
Andre is maar een mazzelpik zeg .

André een mazzelpik? Ik zou niet graag opgescheept zitten met iemand die zo’n rottige binnenkant heeft!

Gossie daar is die gepikeerde loser X weer hoor!🤭😆🤪
Die altijd roept dat je je muil moet houden over iemand als je diegene niet persoonlijk kent.🙈
En wat doet de buikspreekpop van zijn favo Roggel zelf..😉
Precies, zo hypocriet als de hel die gast.😂

Aldus de gepikeerd buikspreekpop van nitwit Mo W. ???

Guttegut, wat een taal zeg. Waar haal je al die onzin vandaan! Eén ding is zeker: ik ken die Monique van jou beter dan dat jij mij kent, dus ik heb enig recht van spreken en jij totaal niet. Dus als je het nog eens wilt hebben over (in jouw kamptaal) je grote muil houden…………………….

Helemaal mee eens , ken haar ook. Puur slecht… qua niveau net die grofgebekte Sita… van het zelfde laken een pak en te dom om te poepen!

🤣🤣🤣 De Sarah-fans kennen Moon allemaal in het echte leven hoor 🤣🤣🤣 Fantasie genoeg. Sneu volk.

Xander ook niemand wil met jou zijn, meeste mensen kotsen types als jou uit! Jouw veroordelende, negatieve, afzeikende, kortzichtige, narcistische, persoonlijkheid is niet erg aantrekkelijk hè.🙄😜🤣

Ja, ja, Josh/Daisy, het klopt dat mensen zoals ik, mensen, die af en toe een vinger op de zere plek leggen, minder geliefd zijn bij typetjes zoals jij bent. Figuren die regelmatig allerlei onzin verkondigen, blindelings achter een wazig idooltje aanlopen, niet in staat zijn fatsoenlijk te communiceren, altijd denken dat het gelijk aan hun kant staat en er niet voor terug deinzen af en toe allerlei smerigheden te uiten en dat vaak in bewoordingen waar je misselijk van wordt. Geloof mij nu maar, het merendeel walgt van dergelijk gedrag.

André zoekt gewoon een moeder want als je kijkt wat voor moeder hij echt heeft…

Overdrijven is ook een vak, hoeveel mensen doen dit niet?

Totaal leeghoofd…. houdt zich alleen maar bezig met fun en presteert verder niks. Lekker leven op kosten van haar toyboy . Een golddigger zonder ruggengraat.

Ik vind dat ook vies maar heel veel mensen doen dit, laten de hond of kat bij hun in bed slapen enz. Mijn hond is ook mijn (honde)kind, ik hou echt ontzettend veel van hem, maar tot zover.