Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Drama in huize meiland: Kleine Vivé getroffen door akelige ziekte


maxime-huilt

De jongste dochter van Maxime Meiland blijkt een zeer besmettelijk virus te hebben opgelopen. Maxime laat weten dat haar dochtertje bezaaid is met rode vlekken.

Ondanks alle de mogelijke inspanningen van haar moeder om haar te beschermen tegen dergelijke kinderziektes kon Vivé de waterpokken niet kon ontspringen. De foto van Vivé op Instagram waarin de sporen van de waterpokken duidelijk zichtbaar zijn, is een stille getuige van dit onvermijdelijke feit.

Veel volgers beschuldigen Maxime ervan dat ze haar dochter niet gevaccineerd zou hebben, maar er is nog steeds een kans van 17% op besmetting na vaccinatie. Maxime geeft er verder geen duidelijkheid over, maar vroeger kreeg iedereen wel een keer waterpokken dus laten we hier niet zomaar conclusies trekken en hopen dat Vivé weer snel opknapt.

Hieronder de foto:

maxime
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jemig is dat alles, wat een drama weer voor niets.

Aanstellers!!🤮

Wat een verschrikkelijke ziekte arm kind😂. Hopelijk snel weer in lockdown voor deze ziekte en een spuitje die je dna verpest..

Pffff dat krijgt elk kind een x zeikerds🤪

Ik heb heul vroeger (vorige eeuw) ook de waterpokken gehad, en ik heb al mijn entingen gehad. Ik heb het gewoon overleefd. Heb er alleen een klein litteken op mijn voorhoofd eraan over gehouden.