Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen’s gezondheidstoestand veel ernstiger dan gedacht


Johan-Derksen

De iconische tafel van Vandaag Inside had gisteravond plotseling een lege stoel. Johan Derksen de man wiens ongezouten mening en karakteristieke snor een vast element zijn van de show zal zijn vertrouwde plek aan tafel niet innemen. De reden? Een felle strijd tegen de griep heeft de robuuste analyticus geveld. Maar heeft Johan wel griep?

Rutger Castricum bekend om zijn scherpe tong en onverschrokken journalistiek had de eer gekregen om de stoel van Derksen te bezetten. “De gedoodverfde opvolger van Johan Derksen,” zoals Wilfred Genee hem met een knipoog introduceerde, deelde het nieuws van Derksen’s onfortuinlijke gezondheidstoestand.

Voor het eerst dit seizoen moet Derksen noodgedwongen een show aan zich voorbij laten gaan een primeur die zijn collega’s met een mix van bezorgdheid en humor benaderen. René van der Gijp, altijd klaar met een gevatte opmerking, kon het niet laten om te wijzen op Derksen’s leeftijd. “Dat mannetje is 75 jaar. Dat is niet niks,” grapte hij, terwijl hij subtiel de noodzaak van rust benadrukte vooral na Derksen’s recente avontuur in Londen met volkszanger en realityster John de Bever.

Echter achter de coulissen borrelen geruchten op die een zwaardere schaduw werpen over Derksen’s afwezigheid. Geruchten van een mogelijk ernstiger toestand dan slechts griep circuleren in de wandelgangen.

Het blijkt dat Johan Derksen last heeft van een liesbreuk. In de auto schoot zijn darm eruit en had hij gruwelijke pijn. Gelukkig voor Johan schoot zijn darm thuis weer terug en was de pijn verdwenen. Maar Johan moet zich snel laten behandelen, want dit kan ieder moment weer gebeuren.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik mag die mannen van dat programma niet maar toch; Johan Derksen BETERSCHAP!!!

100% eens

Ik sluit me hier bij aan.

Ik ook.

Ik sluit me ook hierbij aan.

Blijf niet te lang weg, knorrepot!
Straks neemt je vervanger het voortaan van je over. Zwanger of niet, dan kan je opzouten!👊

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Sita

Gelukkig was al blij even geen negatief gezeik van die ouwe zeiksnor.😛😬🙄

Rutger van Castricum is een arrogante engerd en zeker geen goede vervanger van Johan.