Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Pieter Cobelens stilletjes weggewerkt door Johan Derksen


Pieter-Johan

In de draaikolk van media, waar elk woord kan leiden tot een storm, vinden we ons midden in een intrigant schouwspel dat zich afspeelt rond Pieter Cobelens, voormalig opperhoofd van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst.

“Is hij nou gecanceld of niet?” vroeg Wilfred Genee terwijl de avondlucht gevuld was met onuitgesproken conflicten en onbeantwoorde vragen. René van der Gijp, altijd klaar met een luchtige kwinkslag, probeerde de spanning te snijden met een welgemeend “Nee, joh!”, maar de twijfel bleef hangen als een dichte mist.

Johan Derksen wiens woorden vaak scherper zijn dan een dubbelzijdig zwaard, stookte het vuur verder op. “Bij ons gecanceld?! Nee, natuurlijk niet!” echode hij, terwijl de kijkers aan hun schermen gekluisterd zaten.

Maar wacht, er is meer, “Als we Pieter nodig hebben, dan bellen we hem toch?” verklaarde Derksen met een bravoure die kenmerkend is voor de man die nooit een blad voor de mond neemt. Toch verraden deze opmerking dat er meer aan de hand is.

De plot dikte verder toen een kijker op het toneel verscheen met de onthulling: “Vandaag Inside wordt gecanceld door Pieter Cobelens”. Deze uitspraak werpt een nieuw licht op het drama, suggererend dat het misschien Cobelens zelf was die de deur achter zich dichttrok, gekrenkt door de woorden van Derksen.

Maar zo ze het niet in elkaar Pieter Cobelens is inderdaad niet officieel gecanceld, maar gewoon ingeruild voor Arend Jan Boekestijn waar de heren het veel beter mee kunnen vinden en die Johan Derksen niet tegenspreekt. De heren zijn gewoon een beetje klaar met Pieter. Maar niet getreurd, want Pieter is straks wel nog te zien in de Oranjezondag met Hélène Hendriks.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Klein mannetje die Derksen, als hij tegenwind krijgt vliegen ze buiten. De vreselijkste van V1 vind ik Gijp die is om te kotsen sorry maar zo denk ik er over!!!

Nellie ben het volkomen met je eens zijn domme gelach en het irritante aanraken van degene die naast hem zit.Derksen is gewoon een irritante beterweter en vindt zichzelf geweldig

Ik denk dat de slijterij het niet zo leuk zal vinden als die Gijp verdwijnt.
Die gaan gelijk failliet 😂

Ik kan me eigen voorstellen dat Pieter niet meer wil komen, als dit zo is.
Een voormalig leider van de militaire veiligheids en inlichtingen dienst, die door die kwal word uit gemaakt , voor raaskallen.
Maar ik denk eerder door die kwal, dat hij niet meer aan mag schuiven.
Pieter is te slim voor hem , dat moet hij niet hebben. Hij wil het woord hebben en gelijk krijgen van iedereen.
Lekker makkelijk om die Arend Jan daar neer te zetten, iemand die geen tegengas geeft.

Ja iedereen met een andere mening als de dictator wordt meteen weggebonjourd.😛