Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

DRAMA: Brasserie van Rachel Hazes moet de deuren sluiten


Rachel-Hazes

Er duiken donkere wolken op boven het pas geopende paradijs van Rachel Hazes, brasserie Casa Hazes gelegen in het bruisende hart van La Carihuela, Torremolinos. Met een trots die zo sterk is dat het door je scherm heen spat, heeft Rachel haar volgers getrakteerd op beelden van een bruisend terras dat elke dag vol zit. Maar zoals het vaak gaat in haar verhalen dreigt er een plotwending die haar droomwereld op zijn kop zet: geluidsoverlast.

Eerder werd bekend dat de echo’s van vreugde en plezier binnen de muren van Casa Hazes de rust hebben verstoord van de lokale gemeenschap met als resultaat dat Rachel’s grote droom binnenkort wel eens een abrupt einde zou kunnen vinden. De klachtenregen lijkt zich te concentreren rondom een verrassende bron: Annemarie, beter bekend als de moeder van Monique Westenberg. Volgens Patty Brard, die haar licht op de zaak liet schijnen in Shownieuws, heeft Annemarie een netwerk van bondgenoten in de buurt gevormd waardoor de situatie voor Rachel nog neteliger wordt.

Volgens weekblad Part zou de tent wellicht binnenkort hun deuren moeten sluiten door de strenge Spaanse regels rondom geluidsoverlast die boven haar hoofd hangen. En niet alleen tijdelijke sluiting staat op het spel, maar ook het verliezen van essentiële vergunningen waardoor de tent helemaal niet meer open mag. Rachel zal het bloed van Monique en haar moeder Annemarie wel kunnen drinken. De vraag is welke rol speelt Monique hierin. Zou zij haar moeder helpen in de strijd tegen Rachel?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik neem aan dat ook in Spanje geluid gemeten kan worden en er dan bepaald word of men over de norm is en daar naar handelt d.m.v waarschuwing boete of iets dergelijks.Spannender zie ik het niet.

Als je die smoel ziet van Rachel dan worden gelijk alle contracten ontbonden.

Misschien kan ze eens om de tafel gaan zitten met Peter van Gillis (ze kunnen natuurlijk ook in t zelfde schuitje gaan zitten en dan samen varen naar Verweggistan)