Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Heftig ruzie tussen Red Bull Teambaas en vader Max Verstappen


In de razendsnelle wereld van Formule 1 waar de motoren brullen en de gemoederen hoog oplopen, bevinden we ons midden in een soap die zo spannend is dat zelfs de meest doorgewinterde fans aan hun stoelen gekluisterd zitten. Centraal in dit drama staat niemand minder dan Jos Verstappen, de vurige vader van wonderkind Max Verstappen die zich recentelijk heeft uitgesproken over de onhoudbare situatie binnen het Red Bull Racing team geleid door Christian Horner.

De pitboxen gonzen van de geruchten, maar Jos brengt het naar de voorpagina’s in een exclusief gesprek met The Daily Mail: “Het kan niet zo doorgaan.” Hij waarschuwt voor de breekbaarheid van het team waar de spanningen zich opstapelen rondom de controversiële teambaas Christian Horner. Ondanks een schone lei na een onafhankelijk onderzoek door moederbedrijf Red Bull, blijven de beschuldigingen van ongepast gedrag van Horner de sfeer verzieken.

Buiten de schijnwerpers van het circuit lijkt het alsof Jos Verstappen zelf geen onbekende als het gaat om schandalen, worstelt met de situatie. Hij uit zijn frustratie over de leiderschapscrisis die het team teistert: “Het team dreigt uit elkaar te vallen. Het zal ooit ontploffen. Hij speelt het slachtoffer terwijl hij juist de veroorzaker is van de problemen.”

De kwalificatie in Bahrein was het toneel van een explosieve confrontatie tussen Horner en Verstappen, waarbij de laatstgenoemde de teambaas beschuldigde van het veroorzaken van de huidige malaise binnen het team. Horner, op zijn beurt, verdenkt Jos ervan achter de schermen te werken om hem in diskrediet te brengen.

Te midden van dit alles blijft Max Verstappen gefocust op het racen ongestoord door de storm die om hem heen woedt. Toch kunnen de geruchten en de spanningen binnen het team niet worden genegeerd, vooral nu Verstappen openlijk flirt met de mogelijkheid van een overstap naar Mercedes. Hij is al meerdere malen in het gezelschap van Toto Wolff gespot, wat speculaties voedt over een toekomstige samenwerking.

De vraag blijft hoe Max zich voelt over deze familiedynamiek en de mogelijkheid van een vertrek bij Red Bull. De jonge coureur, drievoudig wereldkampioen heeft zich nog niet uitgesproken over de situatie, wat alleen maar meer brandstof toevoegt aan het vuur van speculatie en roddels in de F1-wereld.

Zal deze familievete resulteren in een dramatische teamwissel voor Max Verstappen? Of zal de storm liggen en zal Red Bull Racing sterker uit deze crisis komen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap die hele bemoeienis van Jos niet.
Door zijn rijstijl zijn er over de hele wereld diverse grindbakken naar hem genoemd.
Wat het gedrag van Christiaan ook geweest is, hij heeft net als Marko altijd achter Max gestaan.
Als Jos zo doorgaat, is hij diegene die tot een breuk zal leiden.
Jos heeft Max van kinds af aan gedrild om de beste te worden.
Het zou een vreselijke domper zijn als hij dat met zijn misplaatste arrogantie nu afbreekt.

Max:
“Ga op je gevoel af, dat heeft je tot nu tot hier gebracht”

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Kees Muizehuig

Jos is bezig om veel kapot te maken die domme Limburger. Hij zal bang zijn dat zijn eigen gescharrel met de betreffende dame naar buiten komt.

Max blijf waar je bent ze hebben altijd alles voor je gedaan ,wees een kerel en ga niet luisteren naar Jos want dan is het een verloren zaak

Horner en Jos hebben al jarenlang een conflict.
Marko haalde Max van toro rosso, naar de formule 1. Daar was Horner niet blij mee ,die wilde dit niet.
Daar was Jos goed pissig over, dat is altijd blijven sluimeren.
En ze waren allebei die zelfde vrouw aan het versieren, waar Horner zoals het gezegd word pikante apjes naar toe stuurden .
Van Jos valt ook veel te zeggen, hij bemoeit zich overal mee .
Hopelijk heeft Max hier geen last van, hij is gelukkig een nuchter persoon , die alleen maar wil 🏁 racen.🏎

Ik dacht dat Toro Rosso F1 is en eigendom was /is van dezelfde personen als Red Bull ☺️altijd fout gedacht dus 🙃Weer wat wijzer geworden dankzij Chrisje🌸

Volgens mij heb je gelijk Nellie.
Chrisje schrijft dat hij van de Torro Rosso naar de F1 is gehaald.
Maar Torro Rosso zat al in de F1.
Torro Rosso was het 2e team van RB en werd als “opleiding” team gezien.
ToRo werd later Alpha Tauri.

Is inderdaad dezelfde eigenaar, maar normaal stromen ze eerst door naar de formule 2 of 3.
Max ging meteen naar de formule 1, omdat hij zo goed was, Marko wilde dit zo, maar Horner niet.
En daar was Jos boos over.

Jos Verstappen verwijt de pot dat de ketel zwart ziet, hij was/is geen haar beter en die grote waffel van hem bezorgt hem al jaren problemen. De grintbak racer die alles beter weet.

Ik heb persoonlijk helemaal niets met F1. Maar in deze tekst lees ik vooral dat Jos jaloers is. Op wie dat durf ik niet te zeggen, het zou zomaar zijn zoon Max zijn die zijn zaakjes goed op orde heeft. Zoals een stabiele relatie, een paar keer wereld kampioen en waarschijnlijk nog een aantal dingen meer die Jos nooit gehad heeft, of niet zo goed heeft gehad.
Maar ik lees graag van mensen die wel intresse en verstand hebben van de F1 hoe die mijn reactie zien.

Yvon ik ben niet echt een fan maar kijk mee😃Ik denk niet dat het jaloezie is van Jos maar hij vindt zichzelf altijd heel belangrijk en kan slecht omgaan met negatief commentaar. Zolang er nu naar hem geluisterd wordt is er niks aan de hand 😉

Nou als Max al overweegt om naar Mercedes te gaan dan hoop ik dat ze bij Mercedes slim genoeg zijn om zijn vader te weren.

Dan zal Mercedes toch eerst met een competiever ontwerp moeten komen.
Want in deze Mercedessen wordt zelfs
Max geen kampioen.
Want die RB20 is bloedsnel.