Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol diep in de problemen na nieuwe debacle


linda de mol

In het medialandschap van Hilversum lijkt Linda de Mol vast te houden aan haar oude successen, maar de kijkcijfers laten zien dat de magie wellicht aan het vervagen is. Haar trouwe formats ‘Ik Hou Van Holland’ en ‘Miljoenenjacht’ blijven terugkeren, maar het publiek lijkt op zoek naar iets nieuws. In het weekend trapte de nieuwste reeks van ‘Ik Hou Van Holland’ af, maar de vonk sloeg niet over naar de kijkers thuis met slechts 667.000 kijkers voor de buis.

Deze teleurstellende start heeft Tina Nijkamp, voormalig zenderbaas, onaangenaam verrast. Ze laat het volgende weten: “Een flinke domper voor Linda de Mol op deze zondagochtend met kijkcijfers.” Het is nog nooit voorgekomen dat de start van een nieuw seizoen van ‘Ik Hou Van Holland’ zo laag scoorde. Een terugval die Linda en haar team niet zagen aankomen, gezien de eerdere successen.

Vergelijkingen met het verleden zijn onvermijdelijk. Waar een aflevering in 2011 nog bijna 2,7 miljoen kijkers wist te boeien lijkt de glans nu af te nemen. Zelfs Rob Kemps die tijdelijk de presentatie overnam had in het verleden meer kijkers weten te trekken dan deze recente poging.

Opvallend genoeg verliest ‘Ik Hou Van Holland’ het nu ook van ‘Weet Ik Veel’, onder leiding van Beau van Erven Dorens, een programma dat Linda zelf ooit presenteerde. Met 817.000 kijkers trok Beau duidelijk meer publiek. De echte winnaar van het weekend was ‘Wie is de Mol?’ dat ruim 2 miljoen kijkers aan zich bond.

Het lijkt er toch op dat de kijkers Linda de Mol beu zijn. Het hele gedoe rondom haar man Jeroen Rietbergen die ze bleef steunen en waar ze nu weer gewoon een relatie mee heeft is de kijker blijkbaar niet bevallen. Haar imago ligt in deugen en de kijker is er klaar mee. Als dit zich zo doorzet dan is het toch wel echt einde carrière voor Linda de Mol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties