Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Verraad bij Vandaag Inside? Johan Derksen gaat los op ‘Leugenaar’ Eus


eus

Er is een mysterie dat de gemoederen flink bezighoudt in de mediawereld. Een vermeend filmpje dat het wangedrag van Matthijs van Nieuwkerk zou vastleggen, een onthulling zo explosief dat het vrienden en collega’s in verwarring brengt.

Özcan Akyol eens een trouwe bondgenoot van Van Nieuwkerk en een bekend gezicht bij Vandaag Inside heeft het bestaan van dit filmpje aan het licht gebracht, bewerend dat het een schokkende nieuwe draai geeft aan het al lopende DWDD-schandaal. “Ik heb het al van meerdere collega’s te zien gekregen,” claimt Eus een bewering die het fundament van vertrouwen onder hun vriendschap lijkt te doen wankelen. Maar hier begint het plot te verdikken aangezien niemand anders in de kringen van televisieprominenten dit filmpje schijnt te hebben gezien op enkel René Mioch na, die ook slechts spreekt van horen zeggen.

De twijfel en verwarring verspreiden zich als een lopend vuurtje door de studio’s van Hilversum. Wilfred Genee met zijn kenmerkende nieuwsgierigheid brengt het onderwerp ter sprake in een uitzending van Vandaag Inside wat alleen maar meer vragen oproept. “Het begint een beetje een vreemd verhaal te worden,” merkt hij op, een sentiment dat wordt gedeeld door zijn collega’s met Johan Derksen voorop in de stoet van sceptici.

Het mysterie verdiept zich wanneer de jacht op het filmpje een nationale obsessie lijkt te worden met iedereen van de gasten aan de bar bij VI tot aan de kijkers thuis die zich afvragen of dit filmpje meer is dan een fabel. “Iedereen is nu op jacht naar het filmpje en voor hetzelfde geld bestaat het filmpje niet,” oppert Derksen, een theorie die de geloofwaardigheid van Eus op het spel zet.

De situatie neemt een ironische wending wanneer zelfs René van der Gijp normaal de vrolijke noot zich mengt in de discussie met een mix van hoop en twijfel. Het debat over het bestaan van het filmpje en de implicaties ervan voor zowel Van Nieuwkerk als Eus suddert voort en Johan Derksen lijkt ervan overtuigd dat Eus liegt en ook Wilfrred Genee denkt dat het verhaal van Eus niet klopt.

Maar de vraag is dan waarom zou Eus hierover liegen en zijn boezemvriend Matthijs zo hard willen naaien? Het is in ieder geval heel opvallend te noemen dat het filmpje niet is gelekt naar een juicekanaal of dat meer bn’ers dit niet hebben gezien. Het blijft een raar verhaal en nog vreemder is waarom Eus dit verhaal de wereld in gooide.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Eus dit inderdaad gelogen heeft om aandacht te krijgen, moeten ze bij VI doen wat ze ook bij anderen doen.
Eus = Exit

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kees Muizehuig

Als Eus hier over gelogen zou hebben , heeft hij een groot probleem.
En zal bij geen één programma meer welkom zijn.
Zeker bij V1 niet, daar zorgt Derksen wel voor.
Als Matthijs terug is uit Parijs , zal hij ook een antwoord willen hebben , over die filmpjes, ( als je het hebt over een dolk in zijn rug steken)
Eus kan dan beter zeggen, wie die filmpjes in bezit heeft, en laten zien.
Anders is zijn eigen reputatie ook naar de maan.