Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Dit is de geheime tweelingzus van Jutta Leerdam


Jutta-Leerdam

In het bruisende feestgedruis van carnaval dook er een sensationele verschijning op die de harten sneller deed kloppen en voor heel wat opschudding zorgde. Een verbluffend lookalike van schaatsfenomeen Jutta Leerdam stal de show, gehuld in een schaatspak en de onmiskenbare eyeliner die Jutta altijd op heeft.

De dubbelgangster die de digitale wereld op stelten zette met haar treffende gelijkenis lanceerde een TikTok-video waarin ze trots haar uitgedoste persona tentoonspreidde. Verwarring en bewondering vermengden zich in de reacties, waarbij menig volger zich afvroeg of Leerdam besloten had in haar professionele tenue het feestgedruis te omarmen. “Is dat Jutta die een rondje om zichzelf doet?” vroeg een verbaasde fan zich af. Zelfs de schaatsster in kwestie kon een glimlach niet onderdrukken en gaf haar digitale zegening door de video te liken. De gelijkenis was zo treffend dat ze voor zussen door konden gaan, ware het niet voor één klein, doch iconisch detail.

Terwijl de nep-Jutta met trots haar outfit presenteerde, was er één onderscheidend kenmerk dat de echte Jutta Leerdam van haar imitator scheidde: het wereldberoemde achterwerk van de schaatskampioene. Zodra de carnavalseditie van Leerdam zich omdraaide kon de echte kenner zien dat dit een meesterlijke nabootsing was, maar niet de echte Jutta.

Bekijk hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties