Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Yvonne Coldeweijer zwicht na woest belletje van John de Mol


Yvonne-Coldeweijer

In de schaduw van de schijnwerpers blijkt de televisiewereld een broeinest van machtsspelletjes en ongeschreven regels, waarbij zelfs de meest spontane sterren zich gevangen voelen in een web van verwachtingen. Een treffend voorbeeld van deze verstikkende cultuur is Marieke Elsinga die, volgens Yvonne Coldeweijer, haar ware zelf niet kan zijn vanwege de strikte richtlijnen van de omroepbazen.

Yvonne die ooit het gezicht was van Telekids voor RTL in samenwerking met Talpa kent de beperkingen van deze wereld maar al te goed. Haar ervaringen als Keet een rol die haar dwong tot een onberispelijk imago illustreren de druk die op televisiesterren wordt gelegd. Zelfs een uitglijder op social media, na een persoonlijke tegenslag zoals een auto-inbraak, kon rekenen op felle kritiek van de hogere bazen binnen de mediawereld. Yvonnes emotionele reactie op Twitter, waarin ze dieven uitschold, veroorzaakte een golf van woede bij John de Mol zelf die haar woest opbelde en eiste dat de tweet onmiddellijk werd verwijderd.

Yvonne zei op Twitter nadat er ingebroken was in haar auto: “Dit keer is de hele ruit eruit. En m’n hele navigatiesysteem eruit. Aan de criminelen: t*ringlijers, ik geloof in karma. Jullie ook?”

“Toen heeft John de Mol gebeld. Hij zei dat ik per direct die tweet moest verwijderen. Dat heb ik gedaan. Ja, het kon ook eigenlijk niet, maar het was emotie. Maar ze waren heel boos op mij. Ome John heeft gebeld.”

Zelfs Yvonne zwichtte dus voor John de Mol. Dat John de mol toen zo boos kon worden over een Tweetje terwijl vandaag de dag crimineel Peter Gillis met hand en tand verdedigd wordt door Talpa.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties