Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis misdraagt zich tijdens carnaval, weigert om te betalen


peter gillis

Peter Gillis de onbetwiste magnaat van vakantieparken heeft recentelijk weer voor opschudding gezorgd. Peter heeft namelijk tijdens de carnavalsviering in Brabant een smerige actie ondernomen die de tongen losmaakt.

Peter besloot dit jaar het carnavalsfeest in vol ornaat te vieren samen met zijn partner Wendy van Hout. Wendy die niet vies is van een beetje humor deelde een foto op Instagram van het paar in de auto, gehuld in bijpassende truien die haar intenties met Peter goed duidelijk maken. Met ‘Gold Digger’ op Wendy’s trui en ‘Sugardaddy’ op die van Peter, leek het stel klaar voor een avond vol plezier.

Maar wat gebeurde er toen ze bij de kroeg aankwamen waar het feestgedruis in volle gang was? Volgens een insider stuitte Peters weigering om de entree van slechts 9 euro te betalen op veel onbegrip. Dit moment van gierigheid staat in schril contrast met Peters vermogen. Maar Peter is altijd al een krent geweest. Zelfs op vakantie probeert hij nog bij de souvenirwinkeltjes euro’s af te bietsen.

Wendy reageerde met een kwinkslag dat ze zonder te betalen naar binnen mochten suggererend dat het paar profiteerde van hun bekendheid. Echter klopt dat van geen kant en weigerde Peter gewoon de 9 euro per persoon entree te betalen en liep hij gewoon naar binnen. Ach ja we weten hoe Peter zijn geld heeft verdiend en dat is over de rug van mensen dus dit gedraag verbaasd ons niks.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jammer dat er geen uitsmijters waren.
Had graag gezien dat ie met vereende krachten op straat was gesodemieterd.
Sjonge sjonge, wat een L*L zeg.

Wat een patser zeg, dat 🐽 denkt dat hij boven iedereen staat.
Die eigenaar had hem buiten moeten kwakken, met die goldigger er achteraan.

Wat ben je dan een zielige droeftoeter als je zo loopt te pronken met je geld, dan geen €9,- betaald voor de entree. Je zou denken dat πŸ– als ondernemer weet hoe hard je als ondernemer moet werken voor je geld. πŸ’°

Snap niet dat ze die twee er niet gelijk weer uit geknikkerd hebben, als wij dat doen staan we gelijk weer buiten. Zijn ze daar zo bang voor die kwal?

Of die eigenaar heeft gedacht, als πŸ– er met die golddigger in de zaak is, levert dat meer klanten op. Maar nog even, en hij kan in de gevangenis de polonaise lopen. Moet ie alleen niet bukken. 🀣