Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes laatste redmiddel: Zoekt verzoening met Roxeanne om erfenisclash


Roxeanne-Rachel

Rachel Hazes, die al meerdere malen tegenover haar dochter Roxeanne in de rechtszaal heeft gestaan, onthult nu een verrassende wending in hun tumultueuze relatie. “Als Rox me nu belt met een probleem, zal ik het voor haar oplossen,” verklaart Rachel aan weekblad Story in een onverwachte poging tot verzoening.

Deze woorden klinken als een zachte echo in de rechtszaal waar Roxeanne Hazes, samen met twee voormalige zakenpartners getuigde over een periode die zwaar heeft gewogen op hun relatie. Roxeanne beschreef deze periode als ‘grievend’, een tijd waarin de emotionele banden die een moeder en dochter verbinden op de proef werden gesteld. “We hebben het over een moeder die toen een zelfmoordpoging deed,” onthult Roxeanne, haar stem doordrenkt van verdriet.

De relatie tussen moeder en dochter leek getekend door een reeks onfortuinlijke gebeurtenissen. Roxeanne spreekt over een ‘hectische tijd’, gemarkeerd door persoonlijk verlies en de schaduw van paranoia die haar moeder omhulde. “Altijd een paranoïde vrouw geweest,” herinnert Roxeanne zich, “die liever wilde dat geheimen binnenshuis bleven.”

Toch ondanks de jaren van verwijdering en pijn spreekt Rachel nu woorden van hoop uit. Maar Rachel is realistisch over de toekomst: “Het zal nooit meer zo hecht als het geweest is,” erkent ze. De herinnering aan tijden waarin het gezin Hazes onbreekbaar leek, blijft een pijnlijk zoet verlangen naar wat had kunnen zijn.

Het is opvallend dat Rachel nu een poging doet om het bij te leggen met Roxeanne. Het zou zomaar kunnen dat Rachel de rechtszaak over de erfenis niet ziet zitten. De kans is groot dat ze namelijk alles verliest en wellicht is dit een laatste poging om de bodemprocedure te voorkomen en in te spelen op emotioneel vlak bij Roxeanne.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo sneaky als een rat die narcistische gewetenloze slang.
Hoop dat ze alles kwijt is straks.
Is haar verdiende loon.
Karmaaaaaaaaa!

Problemen van Rox oplossen, ze kan haar eigen problemen, door haar zelf veroorzaakt, nog niet eens oplossen.🤣

Ja precies 😂😂😂

Als ik haar dochter was, bleef ik heel ver bij haar uit de buurt. Dat mens is echt niet te vertrouwen.

Ik hoop dat Roxanne inziet waar haar moeder mee bezig is. Want als Roxanne de rechtzaak over de erfenis laat zitten, dan weet Rochel niet hoe snel ze Roxanne weer moet laten vallen.

Jaaaaa dat misbaksel weet dat binnenkort de waarheid uit gaat komen.
En ze alle gestolen geld moet terugbetalen.
Nu gauw slijmen met dochter.
Hoe gewiekst kan je zijn.

Laatst bewerkt op 18 dagen geleden door Suus

Rox trap er niet in hoor! Roggel is zo manipulatief als de hel.
Gewetenloos deze vrouw zonder 💖 en heel eng gedrag.
Nu Rox paaien zodat ze de rechtzaak intrekt en een schikking accepteert.😉 Zieke psycho vrouw die Roggel.

Je kunt van Rachel zeggen wat je wilt, maar zij laat in ieder geval wel een ander geluid horen dan dat Roxeanne bij herhaling in de media doet, uitlatingen die zij bij De Beste Zangers deed, opmerkingen die zij maakte bij Boerderij Dorst, haar gedrag – onlangs – in de rechtszaal etc. etc.
Daarnaast vindt zij haar Moeder paranoïde, maar vergeet dat zij zelf al jaren lang met allerlei psychische problemen kampt waarvoor zij al geruime tijd behandeld wordt.

Uitlatingen hoe zij het als kind heeft ervaren bij beste zangers en boerderij Dorst .Dat Rachel vind dat dat niet zo is is gewoon vreemd .Ze kan hoogstens zeggen dat zij het een en ander anders ervaren heeft en dat ze het erg vind dat Rox het zo beleeft heeft
En verder als je je kind dwingt om te getuigen iets wat ze niet wou dan kan je verwachten dat ze het beeld van moeder weergeeft zoals zij het toen en nu zag .

Laatst bewerkt op 18 dagen geleden door Elly

Elly, ik ken jou niet, maar de kans is héél groot dat ook jij in jouw opvoeding dingen anders hebt ervaren dan jouw ouder bedoeld hebben. De vraag is echter of je met een microfoon onder je neus en de camera op je gericht dit je Moeder tegenover heel TV-kijkend Nederland moet verwijten (meerdere malen dus)..
En – eerlijk gezegd – zou ook ik graag willen weten wat o.a. 20.000 Euro kosten aan een Coaching
traject betekent en wie toestemming heeft gegeven om uurlonen nogal fors te verhogen. De antwoorden hierop weten o.a. Roxeanne en de 2 anderen en dezen moeten daar dus gewoon open in zijn. En zo niet, ja dan………………

Het is juist dat ik dingen inderdaad anders ervaren heeft .Het is dus ook dat ik weet dat als ouders dat niet kunnen erkennen dat je dan dit soort taferelen krijgt
Verdiep je is in wat een sessie coaching kost en dan de duurdere je zou verbaasd zijn .

En ze heeft gewoon aangegeven en vertelt hoe zij het beleeft heeft Dat Rachel daar verwijten in zag is haar versie . Misschien nog eens terugkijken .Maar goed we worden het niet eens .Ik wens iedereen dubbele acounten mee geteld een goed ontwikkeld geweten zonder ja maars

Niet gek hé, dat Rox psychische problemen heeft, al heel haar leven lang. Hoe zou dat nu komen.😠

Met zo’n moeder die met iedereen ruzie heeft, en paranoïde is en psychische ook niet alles op een rijtje heeft, en een vader die zoop en snoof, en dan met alles begon te gooien.
Rox kiest gelukkig voor haar eigen stabiele gezin, en heeft meer rust gevonden bij man en kind.
Ik wens haar al het geluk van de wereld toe. 💕

Daar hebben we die roeptoeter ook weer hoor.🤣🤣🤣
Meneer de buikspreekpop.
Grtx💋 aan je idool Roggel.

Laatst bewerkt op 18 dagen geleden door Josien

Ja en…????🙄😆
Jouw bff is opgenomen geweest in een psychiatrische kliniek.
Dus ga nou niet zeggen dat Rox niet spoort.
Bij haar ma zit er niet alleen een draadje los maar een hele meterkast.🤪😆😝 Zij is 100% gestoord & psycho.

Laatst bewerkt op 18 dagen geleden door Dina

Beste Dina, het zijn niet mijn woorden maar de woorden van Roxeanne zelf die bij herhaling verkondigd heeft dat zij kampt met allerlei stoornissen.

Inderdaad, Chrisje, een vader die zoop en snoof, zijn handen niet van jonge meisjes af kon houden, af en toe gewelddadig en gewoon een losbol was. Misschien heeft ze wel de genen van haar vader.

Zo te horen ben je ook een psychopaat net als Rachel.
Als je zoveel verzonnen ranzigheid kan uitspuwen.
Of ben je zelfs die narcist Van Galen.

@Ibrahim/Rachel
Hoe ziek & gestoord ben je met zo’n reactie.😬😲🥴
Bijna lachwekkend als het niet zo walgelijk was.
Dus Rox doet het met kleine jongetjes, gaat vreemd bij het leven , zuipt en snuift & slaat mensen in elkaar?!?
Blijkbaar is jouw reactie vol wanhoop, machteloosheid & wraak nu ma-Van Galen binnenkort door de mand gaat vallen.
Dat je zulks onzin uit je strot krijgt. Ziek!🤮

Ach Sita, ik vind het prima dat jij van mij zegt dat ik gestoord ben. Ik heb liever dat jij dit zegt dan iemand met zijn volle verstand.
Kijk beste Sita, ene Chrisje schrijft dat Rachel een psychopaat is en dat André Sr. een gestoord gedrag vertoonde. Ik heb daarop ingehaakt en beweerd dat het is niet vreemd is dat zij de genen van beiden heeft.
Dat jij zoiets niet begrijpt is net erg, vandaar dat ik je dit nu even heb uitgelegd.

Raggel alias Ibrahim/Jantine/Hennie..je bent allang door de mand gevallen. Je zet jezelf voor paal met al je fake-accounts.🙈

Ze had in ieder geval toen geen steun van haar moeder .En dat kan je Rachel toch echt wel aanrekenen Je heb maar te zorgen voor de veiligheid van je kinderen

Wat ben jij een klotehommel zeg.
Of moet ik zeggen,( Rachel het klotewijf.)
Zak maar in de stront jij.💩

Goed gesproken hoor, Chrisje. Typisch de taal van een Westenberg fan.

Je kan beter niet meer op Ibrahim of welk account van Roggel reageren. Die accounts denken het altijd bij het rechte eind te hebben. Dont feed the troll.

Dat had ik al door, die trol probeert je uit te dagen ,en iedereen tegen elkaar op te zetten.

Ik een Westenberg fan, om te gillen.😅🤣😂

Lieve Rox, we zien het allemaal, blijf sterk meid ❤️

Benieuwd hoelang het nog duurt voor Roggel weer in het gesticht opgesloten wordt 😝🤭😅

Wat zal die vriendin spijt hebben dat ze dat ook onmens heeft gered.
Gun haar karma en een enkeltje naar de hel!😬🤮🤪