Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gijs Rademaker beschuldigd van wangedrag naar collega’s


Gijs-Rademaker

In de wandelgangen van het Mediapark een plek waar sterren worden geboren en schandalen dagelijkse kost lijken duikt nu een verrassend verhaal op rondom Gijs Rademaker de normaal zo beheerste opiniepeiler van RTL. De man die we kennen van zijn nuchtere kijk op de samenleving en zijn vermogen om de pols van de natie te meten blijkt zelf ook een kookpunt te hebben.

Tijdens een openhartig gesprek in The Friday Move onthulde Gijs dat zijn geduld eens dusdanig op de proef werd gesteld dat een prullenbak eraan moest geloven. “Ja, ik ben wel eens boos geworden dat collega’s tegen mij zeiden: ‘Oké, die prullenbak had je niet omver moeten schoppen.’ Dat vonden ze dan best wel heftig. Dat heb ik ook echt gedaan,” vertelt Gijs aan Wilfred Genee.

De aanleiding voor deze woedeuitbarsting is Gijs zelf ontschoten wat we al heel vreemd vinden, maar de impact van het incident is hem bijgebleven. Gijs die zichzelf ziet als een ervaren presentator en teamleider reflecteert op de manier waarop zijn status binnen de media invloed heeft op zijn interacties. “Ik ben al bijna vijftien jaar presentator en leider van teams. Mijn punt is gewoon dat je op een gegeven moment ook niet doorhebt hoe je profiel verandert en hoe mensen anders met jou omgaan,” legt hij uit denkend dat hij een hollywoodster is. Het lijkt er inmiddels op of echt niemand zich kan gedragen in Hilversum.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties