Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sophie Hilbrand laat zichzelf zien zonder make-up, volgers zijn in shock


Khalid & Sophie

Sophie Hilbrand die haar carrière ooit begon bij het rebelse SBS6 met ‘6pack’, heeft zich een weg gebaand door de jungle van de televisiewereld om een gevestigde naam te worden bij de publieke omroep BNNVARA. Haar reis was rijk aan avontuur van de debuutdagen tot aan de prestigieuze rol als één van de gezichten van Op1 en uiteindelijk als de co-host van een vooravondshow die voortdurend in beweging is, net als haar carrière.

Maar wat echt de tongen losmaakt is Sophie’s recente verschijning zónder make-up. Haar volgers zijn zich kapot geschrokken. Waar anderen zoals Angela de Jong de camera’s weren tot ze de finishing touch van de visagist hebben ontvangen staat Sophie vrij onbewogen onder het scherpste licht. Haar besluit om een video op te nemen voordat ze ‘klaargemaakt’ en een dikke laag plamuur op haar hoofd heeft zitten hebben vele reactie’s losgemaakt.

Het publiek was verbijsterd sommigen zeiden dat Sophie er meer uitzag als iemand in de zestig dan als een vrouw in haar late veertiger jaren. Één reactie ging zelfs zo ver door te zeggen dat zijn 76-jarige moeder er beter uitzag. Oordeel zelf hieronder de foto van Sophie zonder make-up.

Sophie
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een vogelverschrikker!!🤪🙀
Mijn opoe van 80 ziet er nog beter uit.
Heeft dat mens nog nooit van dagcrème & huidverzorging gehoord?!

Wel gelijk een antwoord waarom ze zo’n zure linkse zuurpruim is geworden.
Als jij de genen van je opoe hebt georven mag je in je handjes klappen als jij er op je 80-90 jarige leeftijd nog zo uitziet mokkel 😇

Maar dr haren zijn tenminste wel een keer gewassen.
Voor de rest lijkt het wel of ze zo’n bejaarden filter heeft gebruikt om haarzelf ouder te laten lijken.

Wel knap dat ze zich durft te laten zien, zonder make-up. Ze ziet er uit net als ik, alleen ik ben 25 jaar ouder.😉🤭

Mijn moeder was ook rond jou leeftijd (ietsjes ouder een jaartje of 2 maar) maar zij zag er ook uit zoals Sophie er nu uitziet.

Het lijkt wel dat ze een rook gezicht heeft, grauw en vaal.
Daar heb ik mijn ouwe gezicht aan over gehouden, 45 jaar 🚬 roken.
Dan word je er niet knapper op.😅🤣😂

Mijn moeder rookte ook, daarnaast dronk ze ook ontzettend veel water. En dat scheelde wel. Ze zag er gelukkig niet grauw uit.

Wat een vreselijke extreem uitgedroogde huid. Je hebt al een huid van een 70+er.
Snap niet dat je niet beter voor jezelf zorgt.

O o o..en iedereen trapt weer in het afgetobde gezichtje van onze Soof. Hou er rekening mee dat deze foto naar buiten kwam na de huilsessie met Groenteman over de Khalid. En nu, heeft iedereen al medelij met dat lieve vrouwtje, die lieve Groenteman en die hele hele hele lieve leuke aardige Khalid?

Heb geen medelijden met haar, en zeker niet met die Khalid.
Het gaat over haar uiterlijk.