Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Drama voor Peter Gillis: Daders vernielen graf van ouders


peter gillis

Op sociale media deelt Peter Gillis zichtbaar aangedaan beelden die een golf van woede en medeleven teweegbrengen. Het graf van zijn overleden ouders een plek van rust en herdenking is op schandelijke wijze ontheiligd.

De rustplaats werd het toneel van een harteloze vernieling. Iemand heeft het niet alleen nodig gevonden om het graf met graffiti te bekladden, maar ook om een vaas met bloemen te ontvreemden en de zorgvuldig geplaatste bordjes te verwoesten. De boodschap ‘Stop TV’, gekrast in de grafsteen, wijst naar een dader met een ongelofelijke haat tegen de reality-ster mogelijk gevoed door de controverses rondom ‘Massa is Kassa’.

Het hart van Peter Gillis ligt in puin bij het aanschouwen van de ravage. “Boos en vooral verdrietig,” zo omschrijft hij zijn emoties in een bericht dat zijn volgers in beroering brengt. Zijn verdriet wordt versterkt door de herinnering aan zijn moeder, wiens rustplaats nu verminkt is door de handelingen van een kwaadwillende.

De zaak heeft inmiddels de aandacht van de autoriteiten getrokken met dank aan een oplettende buurvrouw van het kerkhof die de verdachte heeft gezien. Een man, ergens tussen de 60 en 70 jaar oud rijdend in een Toyota is nu het onderwerp van een politieonderzoek. De hoop op gerechtigheid wordt breed gedragen, met een gemeenschap die samenkomt in de commentaren, waaronder die van zanger Frans Duijts, die zijn afschuw niet onder stoelen of banken steekt en hoopt dat de handen van de daders eraf rotten.

Hieronder het bericht wat Peter plaatste:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb een grote hekel aan die Gilles, maar ik vind het erg laag bij de grond en schandalig, om hem zo te raken .
Om dat graf zo te schenden, dan deug je zelf ook nergens voor, vind dit erg triest.
Pak hem dan zelf persoonlijk aan , maar dat durft die dader natuurlijk niet, de lafaard .😡

Je kan van alles vinden van die Gilles, maar dit vind ik ronduit schandalig.
Hoop inderdaad dat de dader(s) flink gestraft worden.
Grafschennis vind ik sowieso het laagste van het laagste, hoe schofterig de persoon ook was.

Wat je ook van crimi P.Gillis vind van een laatste rustplaats blijf je af.Ga dan dan bij P . G voor de deur staan en kladder daar de boel onder.Maar blijf met je met je handen van een graf af.

Ik heb Peter ook niet hoog zitten, maar het graf van zijn ouders vernielen gaat echt een hele dikke grens over. Want je pakt op deze manier niet alleen Peter. Maar ook zijn familie die nooit op tv komen, en andere bezoekers van de begraafplaats. Blijf met je poten van iemands graf af.