Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis zet Wendy op straat na ruzie en webshop van Wendy uit de lucht


peter-gillis-wendy

Peter Gillis die we kennen van zijn uitgebreide vakantie-imperium, ondervindt serieuze problemen met zijn pronkstuk: park Prinsenmeer. Het lijkt erop dat Peter’s nonchalante houding ten opzichte van regelgeving hem nu parten speelt. De sluiting van het park, op last van de burgemeester vormt niet alleen een smet op zijn reputatie, maar slaat ook een krater in zijn financiën. Een ongekende klap voor Gillis die zich nu in zwaar weer bevindt.

Maar Peter is niet de enige in de problemen; zijn partner Wendy van Hout bevindt zich eveneens in turbulente wateren. Met een recente aankondiging op Instagram informeerde Wendy haar volgers dat haar webshop tijdelijk gesloten is ‘wegens technische omstandigheden’. Een onschuldig klinkende mededeling misschien, maar de geruchtenmolen aangezwengeld door Juicekanaal suggereert dat er meer aan de hand is.

Het lijkt erop dat Wendy’s webshop in de problemen is gekomen door de naam van de webshop. De oorspronkelijke naam ‘365 Fashion By Wendy’ moest worden aangepast wat leidde tot een abrupte sluiting van de webshop.

De naam was eerst ‘365 Fashion By Wendy’. We hebben vernomen dat ze het woordje ‘Fashion’ weg moest halen. Nu heeft ze het veranderd naar ‘By Wendy’. Maar het is apart dat ze abrupt voor onbepaalde tijd offline gaat.

Ook de geruchten van een mogelijke ruzie tussen Peter en Wendy wakkeren het vuur alleen maar aan. Zou de stress van hun zakelijke tegenslagen leiden tot spanningen in hun relatie?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties