Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Westenberg deelt bizar filmpje, volgers zijn in shock


Monique-Westenberg

Wij weten inmiddels allemaal dat Monique Westenberg alles voor de aandacht doet en haar Instagram account helemaal vol staat met de meest onnozele dingen. Ook dit keer is het weer raak. Haar hond Gioia is jarig en dus moet Monique dit uiteraard delen. Maar om je hond nou een feestmuts op te doen en van een taart te laten eten gaat wel erg ver.

Ook klagen veel volgers over de taart die de hond krijgt. Dat schijnt helemaal niet goed te zijn voor een hond. En als je al zo overdreven wil uitpakken voor je hond dan hoef je dit echt niet te delen hoor, maar nee waarschijnlijk pakt Monique zo overdreven uit niet voor de hond maar zodat ze weer aandacht krijgt. Tja je gaat toch denken waar die haat van Rachel Hazes naar Monique van vandaan komt hé.

Hieronder een reactie van een volger die dit tafereel ook bizar vind:

”Ik zal wel weer de enige zijn die dit weer zoooo verschrikkelijk overdreven vindt!! Taartjes van zekers 23/30 euro. En een pot thee???? What the fuck. Je zou het bijna gaan geloven”

Bekijk het filmpje hieronder en laat weten wat je ervan vindt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo gauw er linken bij staan weet je toch al genoeg ze word er voor betaald .Ik snap niet dat o.a utopia mee gaat in wat kort gezegd sluipreclame is .

Benny, je vraagt je af waar die afschuw jegens Monique vandaan komt? Dat maakt ze toch keer op keer heel erg duidelijk met haar idioteriën!

Bartje je bent om te 🤮

Moet je zo ontzettend huilen, Dina, omdat ik de vinger op de zere plek leg? Heb je toch nog enig besef van de werkelijkheid.

Geweldig gewoon doen

Als mijn hondje jarig is, dan krijgt ze ook altijd iets lekkers. Maar ik ga echt niet voor haar een taart kopen/maken. En dan daarna zeker kots moeten ruimen omdat ze te veel heeft gegeten. Ze moet het op beide verjaardagen maar met een extra koekje doen en een knuffel van het vrouwtje.
(Verjaardagen? Ja, verjaardagen. Haar biologische verjaardag en de dag dat ze bij mij kwam wonen. En dat ligt ongeveer een half jaar na elkaar.)