Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dit is de nieuwe vriend van de dochter van Marco Borsato


Marco-Jada

Jada Borsato de dochter van Marco Borsato heeft de liefde opnieuw gevonden. Dit keer is het Rob van den Deijssel die haar hart sneller doet kloppen. Hun relatie lijkt al een tijdje aan de gang te zijn aangezien ze samen gespot werden tijdens het Amsterdam Dance Event waar ze zoenend werden gezien.

Het lijkt erop dat Rob al volledig is geaccepteerd in de Borsato-familie. Zowel Leontine als Luca Borsato, Jada’s moeder en broer volgen hem op Instagram. Het nieuwe paar werd onlangs samen gezien tijdens het evenement ‘De Vrienden van Amstel Live’, waar ook Leontine en Luca aanwezig waren. Opvallend genoeg koos Jada ervoor om geen foto’s van Rob te delen op haar eigen Instagram-pagina, ondanks dat ze wel andere foto’s van het evenement deelde.

Deze nieuwe romance komt kort na de breuk van Jada met haar ex-vriend Roeland, met wie ze maar liefst acht jaar samen was. De reden van hun breuk blijft een mysterie; Jada heeft aangegeven in een interview met weekblad Weekend dat ze hebben afgesproken om daar niet over te praten. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Jada snel verder is gegaan en opnieuw geluk heeft gevonden in de liefde. Zal deze nieuwe relatie met Rob van den Deijssel net zo serieus worden als haar vorige? De tijd zal het leren.

Hieronder de foto:

jade borsato
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Loes heeft haar best gedaan om Jada’s lelijkste foto te vinden en is goed gelukt. 🙃

Lelijk?? Ze Is prachtig op de foto!

Ligt er aan welke foto ikkem bedoeld.
Die zwartwit foto is inderdaad mooi maar misschien bedoeld hij of zij de foto op de header van dit artikel.

Zolang het niet net zo’n viespeuk is als zijn schoonpa, is het prima!😉🤣