Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Vriendin Max Verstappen laat net even iets te veel zien


Max-Verstappen

Kelly Piquet de glamoureuze partner van Formule 1-kampioen Max Verstappen, heeft Parijs op zijn kop gezet met haar gedurfde modieuze verschijning. Tijdens de prestigieuze Haute Couture week laat ze zien dat ze de kunst van het verleiden tot in de puntjes beheerst. Haar keuze voor een gewaagd laag uitgesneden blazer die slechts net het noodzakelijke bedekt heeft de Franse hoofdstad op stelten gezet. Dit gedurfde fashion statement maakt haar tot het gesprek van de dag onder modekenners en fans.

Kelly die zichzelf deze week de titel ‘ambassadeur van de haute couture week’ mag toekennen weet precies hoe ze de aandacht moet trekken. Met haar opmerkelijke kledingkeuze toont ze haar gevoel voor mode en durf en dat is niet onopgemerkt gebleven. Haar Instagram-volgers zijn laaiend enthousiast. Één van hen merkt op: “Dit is één van je meest iconische looks tot nu toe. Je bent schitterend!”

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja, wat is te veel ?
Als je de modellen ziet die in Parijs of Rome op de catwalk lopen voor Lagerfeld, Yves Saint Laurent, en meer van dat soort ontwerpers, dan valt dit toch wel mee ?
Want daar hoor je toch ook niemand over ?