Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Shownieuws

Bezopen Martien Meiland met de bus naar huis


Martien Meiland

Het was weer een typische Meilandjes-avond gisteren. Voor het familie-etentje besloot de flamboyante familie Meiland om de auto te laten staan en in plaats daarvan met de bus te reizen. De reden? Niemand wilde de verantwoordelijke BOB zijn aangezien er natuurlijk wijn op het menu stond.

Maxime Meiland deelde een filmpje waarin te zien is hoe het gezin op de bus wacht. Erica, altijd praktisch ingesteld kondigt aan dat ze met de bus gaan. Dan komt Martien in beeld wiens verbazing over dit zeldzame busavontuur duidelijk is. “Ik weet niet eens meer hoe die bus eruitziet!” verzucht hij.

Na een gezellige avond waarbij ongetwijfeld de nodige wijn is genuttigd realiseert Martien zich dat ze op tijd de rekening moeten vragen om de bus terug niet te missen. “Anders moeten we een uur wachten,” zegt hij tegen Erica, typisch Martien met zijn gevoel voor timing.

Maxime heeft in haar biografie openlijk gesproken over het overmatige drankgebruik van haar vader. Tijdens een verblijf in Zweden werd dit onderwerp zelfs een keer serieus besproken. Maxime en haar zus Montana uitten hun zorgen, waarop Martien emotioneel reageerde maar toch zijn gewoonte verdedigde door te zeggen: “Mijn vader dronk sterke drank, dus het valt bij mij nog wel mee.”

Martien beweerde recentelijk dat hij zijn drinkgewoonten had aangepast. “Ik drink alleen nog op speciale gelegenheden,” beweerde hij in een interview met Story. “In het weekend drink ik in principe ook niet.” Hij voegde eraan toe dat hij zich energieker voelt en hoopt dit vol te houden.

Maar zoals de Meilandjes zijn, kan Martien de verleiding van een glaasje wijn tijdens een etentje toch niet weerstaan. Wijnen, wijnen, wijnen… het blijft de slogan van de familie zelfs als ze met de bus moeten. Een avond vol hilariteit en misschien een klein beetje spijt de volgende dag. Zo leven de Meilandjes hun leven voluit, met of zonder wijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hadden ze geen geld over voor de taxi?

In de bus trekken ze meer aandacht.

Dat is precies wat ik ook dacht, dit is gewoon weer aandacht trekken.

Die freggle was toch gestopt met zuipen?!?
Zij hij onlangs.
Wat een slappeling toch weer zich voltanken dus.
Geld genoeg en dan te zuinig voor een taxi.
En maar zeiken over hoe erg die busreis is.
Verwende kwallen die zielige stumperds.🥴

Allemaal alcoholisten en daar zitten dan kleine kinderen bij.
Wel allemaal hysterisch doen over een vleug sigarettenrook en doen alsof ze spontaan dood neervallen daarvan maar je elke dag klem zuipen vinden mensen dan wel heul normaal en fantastisch.🤮