Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy van Dijk kapot van verdriet, haar dochter is ernstig ziek


Wendy-van-Dijk

In een dramatische wending heeft presentatrice Wendy van Dijk aangekondigd dat ze een pauze neemt van haar televisiecarrière. Deze beslissing, ingegeven door de ernstige gezondheidstoestand van haar 13-jarige dochter Lizzy, heeft een golf van schok en medeleven teweeggebracht.

De familie van Dijk werd vlak voor Kerstmis opgeschrikt door de diagnose van Lizzy’s zeldzame bloedziekte, wat het leven van het hele gezin op zijn kop zette. “Het leven van Wendy, Erland en het gezin is compleet tot stilstand gekomen”, vertelde Bart Ettekoven na een gesprek met Wendy. In een poging om Lizzy te beschermen, heeft Wendy besloten om haar werk, waar ze veel mensen ontmoet, tijdelijk neer te leggen.

Lizzy, die volgens haar moeder ‘uiterst cool en goed’ met de situatie omgaat, ondergaat behandelingen bij topartsen in het LUMC in Leiden. Dit heeft geleid tot de tijdelijke stopzetting van de opnames van ‘Wie van de 3’, waar Wendy normaal gesproken als presentatrice te zien is.

Talpa, het netwerk achter vele van Wendy’s programma’s, heeft met geschrokken en begrip gereageerd. “We zijn erg geschrokken van het nieuws over Wendy’s dochter en steunen haar beslissing volledig”, liet een woordvoerder weten. Het bedrijf, geleid door John de Mol, biedt Wendy alle tijd en ruimte die ze nodig heeft om zich op haar gezin te focussen.

Naast ‘Wie van de 3’ liggen ook andere projecten van Wendy tijdelijk stil. Deze onverwachte en emotionele wending in haar leven heeft een diepe impact op zowel haar professionele als persoonlijke leven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Veel beterschap aan Lizzy en de familie.🍀

En dan zet haar (half)broer van de week een waardeloze rap online, waarin hij klaagt en zeurt over hoe zwaar hij het wel niet heeft. Terwijl zijn (half)zus hartstikke ziek is. Wat ben je dan egoïstisch bah bah.

Ik wil Lizzy heel veel beterschap wensen, en ik hoop dat ze snel weer beter is, en ik wens de rest van de familie heel veel sterkte.