Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Video: Max Verstappen bezopen en totaal de weg kwijt


Max-Verstappen

In de glamoureuze wereld van de Formule 1 waar Max Verstappen regeert als snelheidskoning blijkt achter de schermen meer te spelen dan alleen snelle auto’s en podiumplaatsen. De laatste roddels rondom Max en zijn vriendin Kelly Piquet raken oververhit en het lijkt erop dat niet alleen Max’s auto’s een onderhoudsbeurt nodig hebben.

De Braziliaanse schoonheid Kelly Piquet die de harten van velen heeft gestolen, deelde recent intieme beelden van hun privé-nieuwjaarsviering. De video toont een bezopen Max die het Nederlandse volkslied met gesloten ogen en volle overgave zingt. Kelly die kennelijk haar volgers wilde behoeden voor de vocale uitbarsting van Max heeft het geluid gedempt. Toch kon menig fan niet anders dan zich afvragen wat er precies gaande was.

Er gonzen geruchten dat Kelly en Max niet alleen het nieuwe jaar met liefde hebben ingeluid. Fluisteringen over mogelijke escapades en ontrouw van Kelly zetten de Formule 1-wereld op zijn kop. Zijn deze geruchten een rookgordijn of speelt er meer?

Wat betreft Kelly, lijkt zij zich weinig aan te trekken van het geroddel. Met de glamour van een ware Formule 1-partner blijft ze onverstoorbaar en toont ze zich van haar beste kant op social media. Maar de vraag blijft: kunnen Max en Kelly de race van hun relatie winnen te midden van deze geruchtenstorm? Of is dit het begin van het einde van het meest besproken koppel in de racewereld?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou en? Mag die knul ook een keer feesten en dronken zijn?

Psies, en of hij de weg kwijt is zullen we het aankomende seizoen wel zien 😂
Kom op zeg, half Nederland was bezopen,
Zolang je maar niet iemand dood rijdt, want dan mag je 20 uur in een park gaan harken.
Denk dat wij als gewone mensen geen idee hebben onder wat voor druk die gozer leeft.
Is wel zijn eigen keuze, maar toch.

Dat bedoel ik dus gewoon even net als wij allemaal een normaal mens zijn, mag toch.

Hij heeft gelijk die Max, een goede borrel op zijn tijd.🥂
Heel het jaar is hij druk, even los gaan mag toch wel.🍻