Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen is de sjaak en is de helft van zijn vermogen kwijt


Max-Verstappen

De liefdesvlam tussen Formule 1-sensatie Max Verstappen en zijn charmante vriendin Kelly Piquet blijft branden ondanks geruchten over vreemdgaan van Kelly. De twee delen een idyllisch leven in Monaco met Kelly’s dochter Penelope uit een eerdere relatie met een collega van Max.

Recentelijk wist Kelly op een vriendinnenbruiloft het bruidsboeket te vangen wat doorgaans een teken van een aanstaand huwelijk is. Dit leidde tot de vraag: zijn Max en Kelly van plan om zich spoedig te verbinden en raakt Max daarmee de helft van zijn vermogen kwijt als ze in de toekomst gaan scheiden? In een interview met de Zwitserse krant Blick sprak Max zich uit over deze geruchten.

Max Verstappen lijkt het rustiger aan te doen als het gaat om huwelijksplannen. Hij reageerde met een lach op de vraag over een mogelijke trouwdatum en gaf aan dat er geen haast achter zit. “Trouwen? Dat zal spontaan moeten gebeuren,” zei hij. Max benadrukte dat hij momenteel zeer gelukkig is met Kelly, maar dat hij geen vastomlijnde planning heeft voor een aanzoek.

Max geeft aan dat hij zich momenteel volledig concentreert op zijn racecarrière wat suggereert dat trouwplannen wellicht pas concrete vormen aannemen na zijn Formule 1-carrière. “Een gezin moet een veilige haven zijn om de stress van het werk te ontvluchten,” legde hij uit. Kelly die opgroeide in de autosportwereld als dochter van voormalig F1-coureur Nelson Piquet begrijpt de druk en de uitdagingen die met Max’s beroep gepaard gaan. Toch waarschuwen veel fans Max om niet te trouwen met Kelly, omdat ze geen lange toekomst zien tussen de twee. Max lijkt alle kritiek op Kelly volledig te negeren en een huwelijksaanzoek is dichterbij dan iedereen denkt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk trapt Max daar niet in , zie hem ook niet trouwen met Kelly.
En als het wel zo is, dan zal zijn accountant hem wel adviseren.

Papa Jos zal hem wel vertellen hoe en wat als het zover is😉

Dan heeft ie nog vele miljoenen over.😉
Daar ligt ie echt geen nacht wakker van hoor. Hij krijgt zijn geld sowieso nooit meer op.😂

Alsof hij en zijn management zo dom zouden zijn om zonder huwelijkse voorwaarden te trouwen.