Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Huiselijke Perikelen: Max Verstappen botst met Kelly Piquets dochtertje


Max-Verstappen

In de wereld van Formule 1-coureur Max Verstappen zijn er niet alleen snelle auto’s en glanzende trofeeën, maar ook hartverwarmende familiemomenten. In zijn luxe appartement in Monaco waar hij de belasting ontwijkt en samenwoont met zijn vriendin Kelly Piquet ontstaan er vaak schattige tafereeltje, vooral met Kelly’s dochtertje Penelope. Onlangs kregen we een inkijkje in het huiselijke leven van Max waar hij probeerde Penelope ervan te overtuigen dat het tijd was voor haar douche. Maar zoals bij elk kind gaat dat niet altijd zonder een beetje gedoe.

Max die al ruim drie jaar een relatie heeft met Kelly Piquet heeft een bijzondere band opgebouwd met het kleine meisje de dochter van Kelly en haar ex voormalig Formule 1-coureur Daniil Kvyat. Max is duidelijk in zijn rol: “Ik ben niet haar vader, dat is niet mijn doel. Het is cruciaal dat ze een goede relatie behoudt met haar eigen vader, en dat doet ze ook,” zo liet hij weten in een interview met Time.

Ondanks dat hij niet haar biologische vader is, brengt Max veel tijd door met Penelope. “Als ik thuis ben, zie ik haar elke dag. We kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden,” vertelt Max. Deze momenten geven een andere kant van Max te zien een kant die niet altijd zichtbaar is op het racecircuit.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Max is ontzettend leuk met kinderen, met de dochter van Kelly maar ook met die van zijn zus en vader.Overigens is dat bewuste filmpje al een jaar of wat oud hoor dus oud nieuws.