Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Filmpje: Boze parkbewoners Peter Gillis bestormen gemeentehuis


peter gillis

Peter Gillis is in een flinke controverse beland na het besluit van de gemeente om per direct het vakantiepark Prinsenmeer te sluiten. Boze parkbewoners bestormde het gemeentehuis in Asten als reactie op de aangekondigde sluiting van het park. Deze beslissing volgde nadat de vergunning van Peter Gillis werd ingetrokken een klap voor zowel de eigenaar als de bezoekers van het park.

Vakantiepark Prinsenmeer fungeerde meer dan tien seizoenen als het decor voor de populaire SBS 6-realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa. Ondanks de huidige ontwikkelingen heeft Talpa bevestigd dat de show voorlopig op televisie blijft.

De sluiting van het park is het gevolg van een Bibob-onderzoek, uitgevoerd door de gemeente Asten. Uit dit onderzoek blijkt dat Gillis zijn vergunningen mogelijk gebruikte voor criminele activiteiten. Deze onthulling heeft geleid tot de intrekking van de vergunningen en de daaropvolgende sluiting van het park.

Deze situatie heeft voor veel onrust gezorgd onder de bewoners van het vakantiepark. Velen van hen voelen zich verraden en boos over de abrupte sluiting, die een einde maakt aan hun vakantieplannen en investeringen.

Hieronder de beelden:

@omroepbrabant Boze bewoners van vakantiepark Prinsenmeer hebben bij het gemeentehuis in Asten gedemonstreerd tegen de sluiting van het park. #onsbrabant #brabant #omroepbrabant #nieuws #petergillis #massaiskassa #prinsenmeer #vakantiepark #asten #demonstratie ♬ origineel geluid – Omroep Brabant
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze kunnen beter die hut van Gillis bestormen en die overnemen, plek zat, gooi die bolle eruit, he heeft nog een chalet op Prinsenmeer en anders kan hij bij Markie gaan zitten.

Wat een overdreven kop staat hierboven.🙄

De bewoners waren hartstikke netjes en rustig.
Niet alles zo opblazen dat verdienen deze bewoners niet die toch al ellende zat aan hun hoofd hebben ook al zijn ze er zelf grotendeels schuld aan want iedereen wist dat permanente bewoning niet mocht.!!!

Gelukkig heeft de burgemeester toestemming gegeven om tot ergens in januari te mogen blijven, dat is een klein lichtpuntje in deze donkere dagen 🌷

Nellie ben het volkomen met je eens wat je daar schrijft,permanente bewoning is niet toe gestaan en dat is heus wel bekend geweest.Overigens de koppen zijn meestal zwaar overdreven.

Het is al heel lang overal bekend Joke, maar ik denk dat ik ook zo zou gaan wonen als ik geen onderkomen zou hebben.

Dat er mensen daar gaan wonen, voor vast, is omdat er geen woningen meer zijn, vooral niet voor de Nederlanders want die staan onderaan de wachtlijst. Eerst de asielzoekers en dan heel misschien eens de Nederlanders !

Als Gilles een vent was , dan zou hij voor die mensen onderdak gaan regelen.
Maar ja die druiloor geeft nergens om alleen om zich zelf.
Hopelijk worden al zijn huizen🏠 onder zijn kont uitverkocht, en dat hij in een hutje 🛖 op hei moet gaan wonen.

Gillis een vent, hij weet niet eens wat het woord betekent.

Wat graag zie gebeuren… De gemeente knapt een en ander op om er tijdelijk asielopvang van te maken voor de mensen die nu in tentenkampen wonen,en laat de bewoners die er nu zijn nog een tijd met rust zodat deze ruim tijd hebben om iets anders te vinden.

Het is toch al voor het merendeel van twee broers die niks met Gillis te maken hebben behalve dat ze hem 19 miljoen hebben geleend met Prinsenmeer als onderpand.

De mensen die er een eigen chalet hebben zou de gemeente uit kunnen kopen zodat deze op een andere plek een chalet kunnen plaatsen.

Ik denk dat ik maar de politiek in zal gaan🤣🤣🤣

Zou zeker iets voor jou zijn Nellie.
In een kabinet Wilders. 😅🤣😂

Zou wel moeilijk te verstaan zijn voor veel Chrisje want….
Es ver Limburgers ongerein zeen dan kalle ver plat 🤣🤣🤣

Ge kalt mar een eind raak meedje, ik heb een paar jaar in Remunj gewoond. Ik versta het heel goed, alleen kan ik het niet kalle.
En wat jou laatste zin was: Als wij Limbugers samen/onderling zijn praten we plat.

Als jij de politiek in gaat, dan heb je mijn stem.💬 (Moet je wel in de landelijke politiek gaan, in de gemeenteraad kan ik je niet helpen. Tenzij je in Geldrop in de gemeenteraad komt. Dan heb je ook mijn stem.)

Jij hebt zwaar zwaar gelijk mokkel. Àls je de politiek ingaat krijg je mijn stem.

Ze zouden met mij niks kunnen beginnen in de politiek Yvon, ik zet te vaak mijn kont tegen de krib😉

Die heeft Wilders ook nodig , iemand met pit. 💪En haar op de tanden.🦷
Zeker daar in dat 🐍 slangenest in Den Haag.😅🤣😂

Die moeten we juist hebben. Ja-knikkers zitten er al genoeg in Den Haag.

Geweldig kijk, dat is dus denken met je gezonde verstand.

Het is gewoon eerlijk denken Simon. Of dat gezond is….vaak niet want eerlijkheid wordt vaak afgestraft !!!

Gelijk heb je!!!

Dit is het punt; De gemeente knapt een en ander op om er tijdelijk asielopvang van te maken voor de mensen die nu in tentenkampen wonen. En de Nederlanders hebben weer niks. Nederlanders mogen alleen belasting betalen en verder bekken dicht !!!