Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Chantal Janzen, schreeuwend en krijsend gespot in museum


Chantal-Janzen

Laat je niet misleiden door haar glamourvolle uitstraling op televisie, want achter de schermen bij Chantal Janzen is er blijkbaar heel wat aan de hand. De immers stralende presentatrice lijkt haar geduld en zelfbeheersing te verliezen en dit keer is de oorzaak niemand minder dan haar eigen zoontje Bobby.

Op Instagram onthult Chantal een niet zo charmant aspect van het moederschap. Ze geeft toe dat ze regelmatig een oorverdovende schreeuw laat horen. Een geluid dat blijkbaar de lachspieren van haar kleuter in gang zet. Maar wat begint als een grappig spelletje tussen moeder en zoon verandert al snel in een oncontroleerbare gewoonte. Chantal waarschuwt haar volgers dat deze krijsende uitbarstingen op de meest ongepaste momenten kunnen plaatsvinden.

Een recent bezoek aan het Moco Museum in Amsterdam met Bobby werpt meer licht op deze bizarre situatie. De normaal zo gereserveerde Chantal lijkt de volledige kunsthal op stelten te hebben gezet met haar geschreeuw. Een situatie die beschamend was, omdat andere bezoekers dachten dat ze gek geworden was. Het scheelde niet veel of de beveiliging was erbij geroepen. Chantal stopte ook maar toen bezoekers haar bleven aankijken. Of dit nu de manier is om de aandacht van je kind te trekken is de vraag. Maar we kennen Chantal inmiddels en die doet alles voor de aandacht dus het verbaasd ons niets en dat ze dit dan ook weer moet delen tja aandachtsziek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties