Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De namen van de bn’ers gelekt van The Maksed Singer


masked-singer

De hitshow “The Masked Singer” verovert opnieuw de Nederlandse televisie met het vijfde seizoen en brengt een aantal opwindende veranderingen. Dit jaar zien we niet vier, maar vijf juryleden die de raadselachtige identiteit van de deelnemers moeten ontcijferen. De populaire influencer en tv-persoonlijkheid Monica Geuze voegt zich bij de jury toe bestaande uit Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver.

De show heeft ook een nieuw element toegevoegd: naast het zingen mogen juryleden nu slechts één vraag stellen aan de gemaskerde zangers die antwoorden met vervormde stem. Hierdoor wordt het speurwerk nog uitdagender en spannender. In de eerste afleveringen wordt de identiteit van twee karakters onthuld in plaats van één.

De spanning loopt hoog op met de onthulling van de eerste karakter, de Kogelvis, die niemand minder dan Albert Verlinde bleek te zijn. Voor de andere kostuums wordt druk gespeculeerd: de Walrus zou Rico Verhoeven, Remy Bonjasky of Dries Roelvink kunnen zijn; het Nijlpaard wordt mogelijk gespeeld door Emma Wortelboer, Patty Brard of Stefania. Voor het Stinkdier circuleren namen als Raven van Dorst, Rob Kemps of Jesse Klaver. De Eekhoorn zou Marieke Elsinga, Georgina Verbaan of Sylvia Geersen kunnen zijn, terwijl de Toffe Peer Mart Hoogkamer, Nielson of Flemming zou kunnen verbergen. Ten slotte wordt de Koala mogelijk vertolkt door Walid Benmbarek, Edson da Graca of London Loy.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties