Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Baby op komst, Max Verstappen is er klaar voor


Max-Verstappen

In het holst van de nacht zullen er straks niet alleen de motoren van Formule 1 over de circuits razen, maar ook de zoete babygeluidjes door de gangen van huize Verstappen echoën. Victoria Verstappen de zus van de razendsnelle Max heeft via een foto op Instagram aan de wereld laten weten dat ze in juni een derde kindje verwacht. “Een derde om van te houden!” schrijft ze vol vreugde.

Met het nieuws van baby nummer drie promoveert Max Verstappen van snelle coureur naar drievoudig oom. De snelheidsduivel die zelf nog geen kinderen heeft zag eerder al hoe zijn neefjes Luka en Lio zijn leven op de kop zetten. Nu is het wachten op de komst van de volgende telg van het Verstappen geslacht.

Victoria en haar partner Tom Heuts zijn al jong aan het gezinsleven begonnen. Hun geluk wordt nu voor de derde keer bekroond. En terwijl de Verstappen-dynastie blijft groeien vraagt men zich af wanneer Max en zijn vriendin het Braziliaanse model Kelly Piquet aan gezinsuitbreiding zullen doen. De Formule 1-kampioen is al bijna drie jaar samen met Piquet die al moeder is van Penelope.

Het lijkt erop dat Max voorlopig zijn focus op de racebaan houdt waar hij onlangs zijn 18e overwinning van het seizoen boekte. Maar met een bruidsboeket in de handen van Piquet, eerder dit jaar vliegen de speculaties over trouwplannen door de lucht. Wordt het binnenkort tijd voor een pitstop in het liefdesleven van Max? Voor nu geniet hij van zijn rol als oom en van het vooruitschuiven van zijn eigen vaderschap. Terwijl de Verstappens hun familie uitbreiden dendert Max onverminderd voort op het asfalt van de Formule 1.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een onzin, waarom moet hij er klaar voor zijn, hij is alleen maar de oom.

Simon een oom is hartstikke belangrijk voor neefjes en nichtjes en als het dan ook nog een wereldberoemde oom is maakt het alles extra spannend, zowel voor de oom als ook de kindjes.

Die kinderen weten niet beter dat Ome Max beroemd is, en dat zullen ze ook niet raar vinden denk ik. Maar op school zullen schoolgenoten wel jaloers zijn.

Hartstikke leuk voor de familie Verstappen en ome Max zal best een toffe oom zijn als hij de kindjes ziet .
Gefeliciteerd 🦋