Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Het gaat helemaal niet goed met Jutta Leerdam, is een wrak


jutta

Een Eisige Nederlaag voor Leerdam: Jutta’s Winreeks Gesneuveld in Beijing

Een schokkende wending in de schaatswereld: Jutta Leerdam de schaatskoningin die maar liefst achttien keer onoverwinnelijk was op de 1000 meter is eindelijk van haar troon gestoten. In een dramatische ontknoping in Beijing moest ze niet één, maar twéé schaatssterren voor zich dulden: de Japanse Miho Takagi en de Amerikaanse Kimi Goetz.

Leerdam bekend om haar onverstoorbare zelfvertrouwen en indrukwekkende snelheid kon haar negentiende overwinning op rij niet veiligstellen. “Het is jammer dat ik niet de negentiende overwinning op rij pak,” bekent Leerdam, “maar aan de andere kant is het niet te doen om een heel seizoen met het mes op de keel World Cups te rijden.”

Schaatsfans zijn niet blind voor de mogelijke invloed van haar relatie met de wereldberoemde Jake Paul. Ondanks Leerdams standpunt dat schaatsen altijd prioriteit nummer één blijft, zwellen de speculaties aan dat haar relatie haar focus zou kunnen beïnvloeden. De afwezigheid van gezamenlijke foto’s op social media voedt de geruchten dat het inmiddels over is tussen de twee en dat Jutta niet bij het schatsen is met haar hoofd.

Leerdam echter, blijft standvastig en ziet dit verlies als een leermoment. “Ik moet beter worden,” zegt ze vastberaden. “Waar het ook aan lag die meiden waren vandaag sneller. Ik moet weer door.” Dat ze weer door moet doelt ze daar ook mee op haar relatie met Jake Paul die beëindigd lijkt te zijn?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sneu liefdesverdriet & stress om ziekte moeder.😥
Veel sterkte meiss😘

Dump die grote loser van je & focus je nu op je familie en moeder.
Als schaatsen nu niet gaat & je in zo’n dip zit, wat logisch is, neem even een tijdje rust. Er zijn belangrijkere dingen dan carrière.