Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Familieoorlog: André Hazes kiest de kant van Roxeanne en laat Rachel Stikken


Andre-Rachel

Het lijkt er sterk op dat de band tussen André Hazes en zijn moeder Rachel Hazes voorgoed verbroken is. De twee, die eerder nog wel elkaar volgden op Instagram, hebben elkaar nu ontvolgd.

De relatie tussen André en Rachel is altijd complex gewees, vergelijkbaar met de eerder verbroken band tussen Rachel en haar dochter Roxeanne. Yvonne Coldeweijer meldde onlangs dat André en Roxeanne elkaar na jaren weer hebben ontmoet. De reden voor deze hereniging is onbekend, maar het doet vermoeden dat André mogelijk kiest voor de zijde van zijn zus in plaats van die van zijn moeder.

André heeft eerder al publiekelijk aangegeven dat hij geen deel wil uitmaken van de familieconflicten met name de erfenisstrijd. In een interview met Humberto Tan gaf hij te kennen dat hij afstand neemt van iedereen die hem geen positieve energie brengt.

Ondertussen is er weinig media-aandacht voor de nieuwe documentaire van André Hazes op Videoland. Deze documentaire waarvan wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt lijkt niet veel interesse te wekken. Veel mensen lijken André Hazes-moe en twijfelen aan de authenticiteit van zijn uitspraken in de docu.

Daarnaast wordt André momenteel nauwelijks geboekt voor optredens, mede vanwege zijn hoge vraagprijs van 19.500 euro voor een optreden van slechts 20 minuten. Zelfs voor zijn concerten in Ahoy moest 90% van de kaarten gratis worden weggegeven om gezichtsverlies te voorkomen vanwege het gebrek aan belangstelling. Er wordt gehoopt dat de verkoop van merchandise tijdens deze concerten nog enigszins het verlies van de kosten kan beperken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tuurlijk, die heeft zo langzamerhand geld nodig, met al zijn reisjes en andere onzin, want zingen heeft geen zin meer.

Zingen ? Deed ie dat ?

Het is toch logisch dat die flapdrol voor zijn zus kiest.Hij ziet de erfenis op zich af komen en die golddigger(Monique) zal hem wel ondersteunen.
Schande zoveel geld voor een optreden van 20 minuten te vragen.
De soap loopt dus ook voor geen meter.Het beste zou zijn als we niets meer van hem en alles wat Hazes is niets meer horen.
Jullie schrijven nog netjes NL is Hazesmoe nee ze zijn het spuug- en spuugzat

Kijk naar de spiegel lelijke Joke, je ben lelijk zonder make up ! Je lijkt wel een oude taart van 80 jaar

Natuurlijk is er een reden, dat hij gekapt heeft met Rachel.
Zijn geld raakt op, en heeft Rox nu nodig om zijn deel van de erfenis op te strijken.
Al had hij die niet nodig, omdat hij zelf zijn centjes kon verdienen.
Hopelijk trapt Rox hier niet in, wat is het toch een misbaksel .

En als hij zijn deel van de erfenis binnen heeft, laat bij zijn zus weer keihard vallen en rent ie weer snel naar mammie toe.