Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftig: Maik de Boer heeft nog maar paar maanden te leven


Maik-de-Boer

Maik de Boer de 62-jarige stylist bekend om zijn flamboyante stijl en sprankelende persoonlijkheid staat voor een onzeker toekomst. In een openhartig interview met Story onthult hij zijn diepste angsten en hoe hij omgaat met de naderende onzekerheid over zijn gezondheid.

De Boer die altijd een open boek is geweest over zijn leven spreekt nu over de angst dat zijn dagen geteld zijn. Deze vrees is geworteld in zijn familiegeschiedenis: zijn vader overleed op dezelfde leeftijd aan een hartstilstand. Dit spookt door zijn hoofd nu hij zelf deze leeftijd nadert.

Onlangs bracht hij tijd door in Barcelona een reis die meer betekende dan slechts een vakantie. Voor Maik was het een kans om in alle rust afscheid te nemen van zijn geliefde en kostbare herinneringen te creëren. “Ik wilde mooie momenten beleven, voor het geval dat ik er straks niet meer ben,” deelt hij met een mengeling van weemoed en vastberadenheid.

Met kerstavond in het verschiet een dag die ook zijn 62ste verjaardag markeert, voelt Maik de urgentie en de angst. Hij hoopt deze mijlpaal te halen, maar is tegelijk bang dat het lot van zijn vader ook het zijne zal zijn. “De angst om net als mijn vader op deze leeftijd te overlijden, blijft knagen,” geeft hij toe.

Vier jaar terug kreeg Maik al een gezondheidswaarschuwing: een verdacht plekje op zijn huid was een voorstadium van kanker. Gelukkig werd het op tijd ontdekt en behandeld, maar de ervaring zette zijn leven op zijn kop. Ondanks deze zorgen probeert Maik positief te blijven. “Ik probeer mezelf te overtuigen dat alles goed komt,” zegt hij hoopvol.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een ongelofelijke bullshit, dit is alleen maar aandacht vragen, de mafkees is niet eens ziek, ja misschien in zijn hoofd.

Mafkees + Hypochonder = Aandacht

Bovenop, Smoezenpoes maakt bijzonder graag van een muis een olifant.

Ja idd wat een ellendeling.
Hij is niet eens ziek.
Wat een belediging tegenover de mensen die wel ziek zijn. Stumperd

Wat een kwal. Sommige mensen zou je toch wel zo verschrikkelijk hard moeten schoppen. Schaamteloos wezen.

Walgelijke vent ! Koketteren met de dood om aandacht te krijgen. Enkeltje psychiater lijkt mij meer van toepassing!

Hij is bang , nergens staat dat hij ziek is.
Er zijn meer mensen die echt schrik hebben dat hun hetzelfde zal overkomen dan iemand van de familie.

Waarom meteen schelden en sakkeren zonder de achtergrond waar hij mee kampt te kennen
!!!