Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Video: Jutta Leerdam en vriendje doen stoute dingen in het bos


jutta-jake

Jutta Leerdam en Jake Paul hebben de grenzen van het acceptabele overschreden, althans volgens hun volgers. Een recente video waarin het paar hun liefde vereeuwigt op de bast van een nietsvermoedende boom heeft tot een storm van verontwaardiging geleid. “Wat denken jullie wel niet, zijn jullie twaalf?” vragen volgers zich af.

Deze romantische escapade vond plaats tijdens een onschuldige wandeling in het bos. Bij het zien van een robuuste boom besloten Jutta en Jake hun liefde op een ouderwetse manier te markeren. Met een sleutel etste Jake de letters ‘J en J’ in de bast vergezeld door een liefdevol hart.

Maar wat een teken van eeuwige liefde moest zijn werd al snel een punt van kritiek. Nadat Jutta de beelden vol trots had gepost, stroomden de negatieve reacties binnen. “Verniel geen bomen!”, roept een teleurgestelde fan, terwijl een ander zich afvraagt: “Moet je een boom beschadigen? Verschrikkelijk.”

De actie die door sommigen als kinderlijk wordt beschouwd, zorgt voor een golf van boze reacties. “Laat de bomen met rust! Jullie zijn volwassen!” wordt er onder meer geschreven.

Er is echter ook een kamp van verdedigers die de commotie maar overdreven vinden. “Iedereen, doe even rustig, het was maar een oppervlakkige kras,” probeert een volger de gemoederen te sussen. Weer een ander suggereert dat de ware aard van de ophef ligt in afgunst: “Mensen zijn boos om de boom, maar eigenlijk zijn ze jaloers dat hij met Jutta is.”

Hieronder het filmpje waar het om ging. Het is het derde filmpje dus swipe even naar rechts.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat hypocriete opmerkingen! Pure jaloezie op andermans geluk!
Misschien zijn meer bomen vernield (direct of indirect) door de mensen met negatieve reacties dan door deze twee.

Als je dan zo graag je initialen en een hartje ergens wil kerven, neem dan een een stuk hout wat al dood is.
Waarom moet dat in een goede levende boom gedaan worden? Je kan ook een slotje kopen, daar de initialen opzetten en op een brug hangen en de sleutel weggooien.

Achterlijk stel, ga dat lekker in Amerika doen, daar zijn ze gek op idioten.