Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

De Meilandjes verlaten hun villa’s en gaan samenwonen in dit huis op mega landgoed


Terwijl de Meilandjes zich opmaken voor nóg een verhuisavontuur geeft Maxime een hint over hun volgende stek aan RTL Boulevard: ,,We blijven in de Bollenstreek.” Sterker nog geruchten zeggen dat ze zich in Noordwijkerhout gaan vestigen in een chique villa op een historisch landgoed.

Terwijl Maxime’s villa al te koop staat hint ze naar de reden achter hun plotselinge verhuisdrang: ,,Waarom we hier weggaan? Ja, er is ons een kans geboden, waarvan we dachten: dit moeten we doen. Dit komt zelden op de markt. Het is nieuwbouw, het heeft met familie te maken.” Al lijkt dit voor Maxime in ieder geval niet de hoofdreden. Ze zegt er namelijk niet bij dat ze de hypotheek van 12.000 euro op haar huidige villa gewoon niet meer kan betalen en bij papa en mama dan wonen is een stuk goedkoper.

Maar goed ze bundelen dus hun krachten en gaan opnieuw samenwonen. We verwachten dus een gezellige bende met Martien, Erica, Maxime, Leroy en de kleine Claire en Vivé onder hetzelfde chique dak.

De nieuwe woning van de Meilandjes heeft een rijke geschiedenis. Ooit stond er het klooster Leeuwenhorst exclusief voor adellijke dames. Maar na vernietiging tijdens het Beleg van Leiden, werd het ooit zo trotse kloosterterrein omgevormd tot een prachtige buitenplaats. Hoewel het in de 19e eeuw volledig verdween blijft de geschiedenis levend.

Het lijkt erop dat de sterren nu gunstig staan voor de Meilandjes, want volgens weekblad Story is de deal al beklonken. Hoewel het onzeker is of we deze verhuizing terug zien in dit seizoen van Chateau Meiland, kunnen fans zich alvast verheugen op een nieuw seizoen vol verhuisperikelen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wel een mooi optrekje hoor .

Ik vind het er ook mooi uitzien. Maar ik ben heel tevreden met mijn poppenhuis (appartement) met het bos letterlijk aan de voordeur. Ik heb/en zeg dat ze me iets zo moois moeten bieden wil ik hier ook nog vertrekken. En met de hond is het ook heerlijk met de bossen zo dichtbij. Als de hond los loopt, staat zij al bijna in het bos voordat ik buiten ben. 😇

Ik vond dat prachtige witte huis van Maxime veeeeeel mooier😃

Sorry, maar ik vind het echt lelijk.

Daar hoeft toch geen sorry voor te komen .Ieder zijn ding

Ik ben heel benieuwd hoelang het duurt voordat Maxime haar huis met label H verkocht heeft. Ze wil er zelfs winst op maken. Ben bang dat hun zo gek zijn geweest om zoveel te betalen voor dat tocht-huis.

Ja winst omdat zij erin heeft gewoond. Alsof dàt waarde TOEvoegt !?!?

Elk jaar verhuizen wat een gestoorde gekken! Ze kunnen beter wat aan hun onrust in zichzelf doen.

Zovaak verhuizen lijkt mij ook niet heel goed en gezond voor de kinderen hoe vaak is die oudste dochter al wel niet verhuisd in haar jonge leventje?

Eerst maar eens zien dat rupsje-nooit-genoeg die veel te dure bouwval wat energie betreft, verkocht krijgt.

En Montana ??? Mag/wil die niet ???

Die kijkt wel uit, Montana is slimmer als de rest van die familie.😅🤣😂