Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Martien Meiland, Shownieuws

Arrogante Martien Meiland haalt snoeihard uit naar zijn fans


Martien Meiland

Het lijkt erop dat Martien Meiland steeds meer naast zijn schoenen gaat lopen. In de laatste aflevering van Chateau Meiland vergelijkt hij zichzelf al met de Beatles. Martien vind dat hij net zo populair was als hun, maar Erica greep snel in en zei dat hij even normaal moest doen.

Maar Martien lijkt helemaal niet tegen zijn fans te kunnen. Hij vindt ze maar opdringerig, zuur en vervelend. En daarnaast was er nog kritiek dat de Meilandjes hun magie aan het verliezen waren. Maar voilà, met de introductie van de nieuwe kijkcijferanalyses lijkt Chateau Meiland onverwacht weer bovenaan te staan. Vreemd toch? Martien ziet dit succes als een bewijs van zijn onmiskenbare charme en is meer dan blij om de critici het nakijken te geven.

Met een glinstering in zijn ogen spreekt Martien over de recente kijkcijfers. “Met uitgesteld kijken zitten we zelfs op 1,2 miljoen. Fantastisch, toch? En over die kritieken? Dat gejammer omdat de cijfers een paar keer wat lager waren. En dan hoor je: ‘Martien heeft gezegd dat als ze onder het miljoen komen, ze stoppen.’ Oh, dat liedje weer.”

In een openhartig gesprek met Weekend uit Martien zijn frustraties. “Het voelt alsof je steeds in de schijnwerpers staat, soms voor het goede, soms voor het slechte. En ik moet zeggen: 939.000 kijkers? Daar ben ik dik tevreden mee! Gasten vertellen me wel eens: ‘Joh, dat is gewoon pure jaloezie.’”

Wat betreft de houding van zijn fans denkt Martien dat de Nederlandse fans wel iets van de Belgen kunnen leren. “Ik heb het gevoel dat onze zuiderburen, de Belgen, vaak een stuk warmer reageren dan de fans hier, die nogal eens zuur kunnen zijn.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je jezelf niets verbeeld dan ben je ook niets en Martien Meiland verbeeldt zichzelf heel wat.

Klopt Simon en toch…is hij niets.!!!

Dankzij zijn fans heeft hij wel dat miljoenenhuis.

Misschien kan hij met zijn familie beter gaan verhuizen naar België, als zijn fans daar aardiger zijn.
Hij heeft wel miljoenen binnen geharkt,door die zure Nederlanders die allemaal wekelijks keken, naar dat geruzie en geschreeuw.

Heeft hij tenminste waar voor zijn geld. In België zullen ook wel b&bs zijn bij de kustplaatsen.
Zolang hij die irritante strontverwende dochter van hem ook maar meeneemt tenminste.

Vreselijke VRESELIJKE familie. Echt zum kotzen! 🤮

Wij zijn het land geworden waarin nietsnutten geld verdienen met nietsnut te zijn. Of je het nu hebt over influencers of over de nietsnut familie Hazes of over de wel knappe nietsnut Dave Roelvink of over de Meilandjes waarbij Martien naast nietsnut ook nog lelijk is. Dan is het niet vreemd dat de wereld ten onder gaat aan complottheorieën omdat niet kennis en inzicht leidend is, maar geldzucht en domheid.

Hoe zijn woorden verdraaid worden, wat jammer! Hij bedoelde er niets mee, hij zei dat het er op leek dat ze bijna als de Beatles waren. Gewoon een opmerking en niet dat hij op gelijke hoogte was. Nou ja, laat iedereen maar geloven wat hij wil gweloven. Er zijn altijd mensen die jaloers zijn en dan graag kwaad spreken.