Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Waarom is deze scène uit Chateau Meiland stiekem verwijderd?


Er is opschudding ontstaan rondom de familie Meiland. De afwezigheid van hun laatste aflevering online heeft fans in de war gebracht. Toen de uitzending eindelijk beschikbaar werd gemaakt, bleek een prominente scène te zijn verwijderd, waardoor fans in rep en roer raakten.

In de originele aflevering was te zien hoe Martien Meiland oog in oog kwam te staan met een schitterende villa in Wassenaar en onmiddellijk verliefd werd. “Het is helemaal Krystle, van Dynasty”, verklaarde Martien enthousiast. “We nemen het huis erbij. Ik ben helemaal overstuur.” Het nieuws bracht zelfs Maxime tot uitroepen: “Ik weet gewoon niet wat ik zie”. Erica droomde al van het hele gezin dat samen in die villa zou gaan wonen, hoewel ze toevoegde: “Dat zou ik echt leuk vinden. Maar dit kunnen wij helemaal niet betalen.”

Toch was er geen spoor van deze scène toen de aflevering online kwam. Fans waren verward en een beetje geïrriteerd. “Waarom is de uitzending van Chateau Meiland van afgelopen maandag niet terug te vinden op Kijk.nl en ook niet terug te kijken via mijn provider?”, vroeg een fan zich hardop af.

Kijkcijferkoningin Tina Nijkamp deelde haar eigen theorie op Instagram. “Gedoe rondom de Meilandjes”, begon ze. “De aflevering van maandag staat pas sinds vandaag online. Heb de aflevering nagekeken, maar de scène met het ‘5 miljoen huis’ is eruit geknipt. Mochten ze de villa achteraf toch niet in beeld nemen van de eigenaar?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als ik de eigenaar van dat huis zou zijn, wilde ik ook niet dat het in dat programma zou komen. Dat haalt de waarde alleen maar omlaag en dat gelul van die familie is alleen voor de show, die kunnen dat niet eens betalen, voordat ze al hun andere huizen verkocht zouden hebben.