Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland laat kinderen in de steek


Nadat Maxime Meiland tijdens ‘Chateau Bijstand’ volop aandacht schonk aan Stichting Babyspullen, lijkt ze deze toezegging vergeten te zijn zodra de camera’s uitgingen. De Meiland-dame zou zich namelijk blijvend voor de stichting inzetten, maar tot de verbazing van velen heeft ze sindsdien radiostilte gehouden.

In Chateau Bijstand gingen de Meilands de uitdaging aan om een maand op bijstandsniveau te leven in een eenvoudig rijtjeshuis in Uithoorn. Hierbij koos de familie ervoor om Stichting Babyspullen te ondersteunen, een nobel initiatief dat zich hard maakt voor de vermindering van kinder- en babyarmoede.

Maxime, zelf moeder van twee lieve dochters, leek buitengewoon toegewijd. Ze zorgde zelfs voor een speciale container bij haar thuis waar mensen kleding voor het goede doel konden afleveren.

Mary Kearney, het brein achter Stichting Babyspullen, onthulde in een interview met Story dat er sprake was van een ambassadeurschap voor Maxime. Maar die droom spatte uiteen. “Ze heeft wel even een inzamelbak bij ons gehad, maar dat was snel afgelopen”, aldus een teleurgestelde Mary. “Verder zijn er geen banden meer met de Meilands.”

Ondanks de naamsbekendheid die het programma aan de stichting gaf, hebben ze geen significante toename in donaties gezien. Mary wijt dit aan externe factoren zoals de Oekraïense crisis en economische tegenwind. “Hoewel we hoopten op meer donaties, hebben we qua bekendheid wel stappen gemaakt.”

Ironisch genoeg zet Maxime Meiland zich dit jaar in voor een ander initiatief: Stoptober, de jaarlijkse campagne gericht op rokers. Maxime, vastbesloten om niet meer te roken voor haar dochters Claire en Vivé, zegt: “Ik wil dat ze het goede voorbeeld krijgen. Als ze zouden gaan roken, hoop ik dat het slechts een tienerfase is.” Door haar deelname hoopt ze ook anderen te motiveren hun sigaretten vaarwel te zeggen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Had iemand iets anders van haar verwacht dan, die denkt alleen aan zichzelf en alle beloften die ze in een programma doet, staan in het script verder niets,

Het was te verwachten van deze egoïstische trein bah bah🤮

Die trein moet een trein zijn😉

TRIEN dus sjonge jonge het is wat met mij😛

Ik heb jou 2de reactie een paar keer gelezen om te ontdekken wat ik fout las. Maar bij de reactie daaronder, las ik pas wat je bedoelde. Maxime doet voor de camera alsof ze zo meelevend is, maar elke keer lees je dat ze haar belofte niet nakomt. Ben benieuwd hoelang ze stopt met roken. Ik zeg dat ze het geen hele maand gaat volhouden.

Ik las dat ze van haar moeder niet mag stoppen???

Belachelijk toch dat ze niet van haar moeder mag stoppen met roken. Ik heb zelf ooit een poging gedaan, en mijn moeder was trots op mij dat ik was gestopt. Maar helaas toch weer begonnen met roken. Mijn vader is bijna 2 jaar gestopt. Hij zei/zegt ook niet dat mijn moeder moest stoppen, of dat ik moet stoppen. Dat moet ik zelf weten of en wanneer ik stop. Weet wel dat mijn vader me zal steunen als ik ga stoppen. Net als mijn moeder deed toen ze nog leefde.
Maar ik vraag me af waarom Maxime niet mag stoppen van haar moeder.

Ze zal bang zijn dat Maxime nog sjagerijniger zal worden.

Ik rook en ook in stoptober ga ik er mee door !!!

Iedereen moet zelf weten dat hij blijft roken of niet.
Erg genoeg heb ik copd in mijn laatste stadium, en zit aan de zuurstof.
Niet Iedereen krijgt copd gelukkig , maar geloof me de straf is hard.
Het liefste wat ik deed was roken, en dat kan ik jammer genoeg niet meer.😭

Heel veel sterkte Chrisje 🍀
Het lijkt me gruwelijk 🥲

Bedankt Nellie. 😪