Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Mark Rutte’s geheime ontmoetingen met Angela Merkel: Gingen naaktzwemmen


Premier Mark Rutte is altijd bekend geweest om zijn gereserveerde houding en het vermogen om zijn privéleven uit de schijnwerpers te houden. Maar onlangs deed zijn goede vriend, Jort Kelder, een verrassende onthulling tijdens zijn verschijning in de populaire talkshow Vandaag Inside.

De altijd spraakmakende Jort Kelder hintte naar geheime, intieme ontmoetingen tussen Rutte en de voormalige Duitse bondskanselier Angela Merkel. “Mark gaat weleens op privébezoek bij Angela,” liet Kelder nonchalant vallen. Maar dat was niet alles; het meest shockerende deel moest nog komen. “Ze gaan samen zwemmen,” voegde Jort toe, “…en ja, de kleren gaan uit.”

Presentator Wilfred, duidelijk verrast door deze onthulling, vroeg onmiddellijk verduidelijking. “Bedoel je dat ze samen naaktzwemmen?” Kelder, die bekend staat om zijn geheimzinnigheid, gaf geen direct antwoord, waardoor de spanning en speculatie in de studio alleen maar toenam.

Het gerucht gaat dat Merkel een afgelegen vakantiehuisje in Duitsland bezit, ver weg van de paparazzi en nieuwsgierige blikken. Dit zou de perfecte plek zijn voor de twee om in alle rust te ontspannen. Volgens bronnen komt Rutte daar vaak op bezoek, waarbij de twee een sterke vriendschappelijke band hebben opgebouwd, ver weg van de drukte van hun openbare leven.

Voor degenen die de uitzending hebben gemist, is het fragment hier benden terug te kijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is toch om te gillen, als het waar is natuurlijk.
Ik heb echt een beeld voor mij, hoe dat er precies uit heeft gezien, in dat zwembad.😅🤣😂

Ik heb ook een beeld voor me, maar Merkel naakt of in badkleding is nou niet echt iets waar ik heel vrolijk van wordt. 😅

Hahaaa als ze maar lol hebben!

Volgens mij heeft dat misselijke mannetje Jort Kelder weer aandacht nodig.
Dan zie ik Rutte nog eerder met hem naakt zwemmen, dan met Merkel.

Ik vind Angela Merkel een mooi warm persoon en of ze al dan niet zonder kleren is wezen zwemmen met Rutte moet ze zelf weten.
Keldermannetje moest weer iets te l#llen hebben zeker in de wandelgangen 😤