Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes zit diep in de financiële problemen


Binnenkort duikt André Hazes opnieuw op in een documentaire op Videoland genaamd ‘The Next Chapter’, waarin hij de reis toont van zijn herstel na zijn gevecht met verslavingen. De zanger licht op Instagram toe: “Na de donkere periode die jullie in seizoen 1 hebben gezien, toon ik nu in seizoen 2 de lichtere kant van mijn leven. De weg naar herstel en de uitdagingen van nuchter blijven.”

André benadrukt dat zijn leven altijd boeiende wendingen kent. “Verveeld raken is geen optie. Ik denk niet aan een seizoen 3. Het zou fijn zijn als het wat rustiger wordt. Ik zou zeggen, tune in!”

Echter, de eerste tekenen wijzen op een verdeeld publiek. Terwijl sommigen niet kunnen wachten, suggereren de reacties op de aankondiging dat velen genoeg hebben van de Hazes-saga. “Dit is niet waar ik op zat te wachten,” reageert een kijker, terwijl een ander sarcastisch toevoegt: “Gelukkig heb ik geen Videoland.”

Speculaties over André’s motieven voor een nieuwe serie zijn ook niet mals. Een commentator zegt botweg: “Je hebt gewoon geld nodig, toch?” Sommigen voorspellen zelfs de inhoud: “Gaat dit over hoe Monique voor de zoveelste keer terugkomt bij hem?”

Toch is de documentairemaker Cheeru Mampaey enthousiast over de nieuwe serie. In een gesprek met RTL Boulevard merkt hij op: “Na André’s openhartige worsteling met zijn verslavingen voelde het alsof er nog meer te vertellen was. Het echte werk begint na het afkicken, met het herbouwen van je leven.” Cheeru vervolgt: “André gaf me weer de kans om heel dichtbij te komen. Het jaar waarin hij definitief een verandering teweegbrengt, ondanks de obstakels, en hoopvol vooruitkijkt. Weer een rauw, eerlijk verhaal zonder opsmuk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk niet, trouwens ik weet het wel zeker, dat er bijna niemand naar die documentaire gaat kijken.
Om te laten zien hoe goed het nu met hem en Monique gaat.
Zogenaamd geen verslavingen meer, die zie ik heus nog wel een terugval krijgen, hij zal nooit de drank kunnen laten staan.
Net als bij die ouwe van hem, die maakte ook alles kapot wat hem lief was, zijn kinderen hebben allemaal een tik hier van mee gekregen.
Maar ja hij heeft geld nodig, hij heeft meer vijanden als fans.
Iedereen blijft weg bij zijn optredens, het dringt nog steeds niet tot hem door dat het over is voor de familie Hazes.

in het boek wat roggel geschreven heeft staat in dat dre geen zoon is van die ouwe hazes het boek moet nog uitkommen stond van de week in het nieuws

Het is een zielig zooitje. Roxanne is daar de normaalste. Het zoontje word ook al zo verknipt, daar zorgen Pa en Ma wel voor.

Als je op te grote voet leeft dan wordt het geld wel langzaamaan ook minder.
Niemand heeft toch interesse in die documentaire !!
Monique wil ook nog op grote voet leven en vakantie vieren dat alles kost.
De fans lopen bij hem weg en dat realiseert hij zich niet

Dan zal hij dadelijk de ruzie met zijn zus wel bij willen leggen als ze het proces gewonnen heeft, meneer zal mee willen delen!!!

Gewoon een echte Rocker is Andre net zoals zijn single Leef.
Op en top .
Hopelijk komt er een serie hoe Andre als zwerver overleeft .
Leuk zo gabber bij het LdH en statiegeld flessen zoeken,of onder een brug en bij een kampvuur.
En dat die Roelvink dan tegenkomt.
Gewoon geweldig zo serie.
Top bikkel is Andre .