Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Heftige strijd tussen prinses Amalia en Alexia één en al jaloezie tussen de zussen


Hoewel het koninklijk paleis altijd een toonbeeld is geweest van waardigheid en traditie, kan zelfs daar de moderne druk van social media niet worden genegeerd. Er schijnen spanningen te broeien tussen prinses Amalia en prinses Alexia, en de reden zou niets anders zijn dan jaloezie.

Alexia’s recente verjaardag betekende dat zij eindelijk een rol mocht spelen in de ceremoniële taken van het Koninklijk Huis. Met haar frisse uitstraling, die veel mensen doet denken aan koningin Máxima, heeft ze zowel de nationale als internationale pers voor zich gewonnen. Publicaties in Duitsland en Spanje kunnen niet stoppen met praten over Alexia’s natuurlijke flair en charme. Echter, Johan Derksen’s recente opmerkingen over haar ‘kontje’ hebben een schaduw geworpen over deze positieve aandacht.

Aan de andere kant lijkt Amalia het moeilijker te hebben om uit de schaduw van haar jongere zus te treden. Waar Alexia wordt geprezen om haar charisma en uiterlijk, wordt Amalia vaak vergeleken met haar vader, Koning Willem-Alexander, en wordt beschreven als “stijf” en “houterig”.

Hoewel de zussen publiekelijk altijd een hechte band hebben getoond, fluisteren insiders dat Amalia het moeilijk vindt dat Alexia alle schijnwerpers op zich gericht krijgt. Veel mensen vinden zelfs dat Alexia de ideale troonopvolgster zou zijn in plaats van Amalia.

Maar in het tijdperk van social media is populariteit alles onder de jeugd. En het is voor Amalia een bittere pil om te zien dat haar zus zoveel ‘likes’ en positieve aandacht krijgt. Aan de andere kant zou Amalia ook kunnen profiteren van Alexia’s populariteit door zich meer op de achtergrond te focussen en zich voor te bereiden op haar toekomstige rol als koningin.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sinds wanneer is iemand complimenteren met een lekker klontje geen positieve aandacht meer? Volgende keer het dan maar hebben over hoe dik de reet van Amalia is.

Ik denk dat er overal al eens ruzie zal zijn tussen zussen van die leeftijd.
Het zijn alletwee mooie meiden maar gewoon totaal verschillend.

Voor de drie zussen zou het gewoon het beste zijn als het koningshuis zou verdwijnen zodat ze eindelijk een ‘normaal leven hebben, al die aandacht en verplichtingen en getrek van hot naar her daar wordt niemand vrolijk van.