Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers moet zelf ook voor de rechter verschijnen wegens ernstig vergrijp


Nicol Kremers, voormalig liefje van de omstreden Peter Gillis moet zelf ook voor de rechter verschijnen. Op 10 oktober is het zo ver en dat allemaal omdat ze afgelopen maart weigerde mee te werken aan een bloedtest na te zijn aangehouden door de politie. Het OM was er als de kippen bij om dit nieuws te bevestigen.

Voor de duidelijkheid: Nicol werd aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Maar hier komt het: ze wou niet meewerken aan een bloedproef, waardoor het gissen blijft wat er precies in haar systeem zat. “Emotionele, verdrietige en angstige indruk,” zo omschreef de politie haar toestand tijdens de aanhouding. Ze zou zelfs beweerd hebben dat ze niet meer wilde leven.

“Het weigeren van een bloedproef is een misdrijf en wordt vaak strenger bestraft dan rijden onder invloed,” stelt het Openbaar Ministerie. Nicol’s advocaat, Sébas Diekstra, belicht de emotionele kant van de zaak in het AD: “Nicol zat in een bijzonder moeilijke fase van haar leven.” De breuk met Peter Gillis was nog vers, en het werd nog complexer toen bleek dat Gillis haar mogelijk had mishandeld. Nicol heeft inmiddels aangifte gedaan en er is een rechtszaak aan de gang tegen haar ex-geliefde.

Intussen lijkt Nicol de draad van haar leven weer opgepakt te hebben. Ze heeft haar roeping gevonden in de wereld van volwassen entertainment. Op meerdere platforms deelt ze spannende content en was zelfs de blikvanger op de meest recente Playboy-cover.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Goede tijden slechte tijden is er niks bij🤣