Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Hans Kraay jr. valt Pieter Omtzigt live aan op de tv


Geert Wilders kan zijn ambities om deel te nemen aan een toekomstig kabinet wel op zijn buik schrijven. Pieter Omtzigt, de man van het moment, lijkt namelijk niet warm te lopen voor een samenwerking met de PVV, maar zegt dat dus niet zo expliciet. En dat tot grote frustratie van Hans Kraay jr.

“Ik heb u nogal gevolgd en ik ben een beetje geschrokken van u,” zegt Hans over Omtzigt. “Waarom zegt u niet gewoon: ‘Nee, meneer Wilders! Honderd procent nee!’?” Maar Omtzigt, die als geen ander de kunst van het politieke antwoord verstaat, houdt de kaarten liever tegen de borst. “Als je zegt dat alle moskeeën dicht moeten of de koran verboden moet worden, dan denk ik dat je op een terrein zit waar je niet moet zitten,” antwoordt hij cryptisch.

Het gebrek aan een direct ‘ja’ of ‘nee’ irriteert Hans zichtbaar. “Ik hoor bijna nooit een antwoord,” zegt hij. Peilingexpert Gijs Rademaker werpt echter op dat de huidige peilingen een centrumrechts kabinet zonder de PVV praktisch onmogelijk maken. Is dat waarom Omtzigt de deur op een kier laat? “Ik denk dat ik duidelijk ben: ik wil een regering waarin je de grondwettelijke rechten gewoon waarborgt,” aldus Omtzigt, die nog steeds de kat uit de boom kijkt.

Als klap op de vuurpijl zegt Hans: “U had vanavond Geert Wilders z’n nek om kunnen draaien. Dat heeft u niet gedaan. We gaan allemaal zwaar in de war naar huis.” Omtzigt, onverstoorbaar als altijd, reageert droog: “Nou, dat vind ik dan heel vervelend voor je, dat je in de war bent.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hans Kraay jr is een vies mannetje met zijn uitspraken ze moet Kraai ze nek om draaien hij is geen programma welkom met zijn uitspraken het blijf een vervelend persoon ook bij voetbal weet hij alles beter het een verwent persoon of een kwal van een persoon

Omzicht is leugenaar mijn stem krijgt hij niet omdat omzicht hij is een meeloper en krijgt ook niets voor elkaar

Waar bemoeit die linkse lul zich mee , met zijn grote bek overal waar hij komt.
Omzicht hoeft aan hem geen verantwoording af te geven met wie hij wel of niet gaat regeren.😡

Dan hoop ik dat Omtzicht de verkiezingen wint, en heel veel voor elkaar krijgt. Alleen al om jou dwars te zitten. Trol.

Omtzigt word de grootste partij hahahaha

Ik geef het jullie te doen om nog iets goed voor elkaar te krijgen hier in Nederland.

Fouten die jarenlang zijn gemaakt zijn echt niet meer te herstellen, of je nu Wilders heet of Omzigt.

Maar zoals altijd zullen de beste stuurlui weer aan de wal staan.

Ik zal waarschijnlijk niet op Omtzigt stemmen, maar Kraay jr. hadden ze allang een stuk ducttape op zijn veel te grote mond moeten plakken, die spoort sowieso niet dat is en blijft een heel vies mannetje.

Peter, Chrisje en Simon ik geef jullie helemaal gelijk wat betreft Kraai jr.
ik zit me nu af te vragen …zijn vader was die ook zo, dat weet ik eigenlijk niet 🤔