Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Na Nicol Kremers staat nu Jutta Leerdam in de Playboy


Het lijkt erop dat Nicol Kremers niet de enige is die het naar de voorpagina’s van de Playboy heeft geschopt. Het mannenmagazine dat nog steeds een schare trouwe lezers heeft voegt nog een andere Nederlandse schone toe aan hun portfolio namelijk niemand minder dan Jutta Leerdam.

“Jutta Leerdam (24) is een vrouw om van te houden. Ze is succesvol, bloedmooi en ook nog eens heerlijk zichzelf,” verklaart het blad. Terwijl Playboy eerder al een schot in de roos had met Jaimie Vaes, lijken ze nu de ultieme droom van menig man waar te maken door deze schaatsdiva in hun nieuwste uitgave te presenteren.

Jutta, de vorstin van het ijs met haar onmiskenbare zwarte eyeliner. Maar volgens het blad is ze zo veel meer dan haar sportieve prestaties, en verdient ze het om in de spotlights te staan. Ondanks dat deze schaatskoningin niet de begeerde centerfold-plek zal innemen, krijgt ze toch een ruime hoeveelheid pagina’s in de aanstaande Playboy-editie.

Hieronder vast een voorproefje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind Jutta een veel mooiere vrouw dan Jamie Vaes en Nicol. Die kunnen samen nog niet aan Jutta tippen.

Een schot in de roos met Jamie? Hahaha!! dacht het niet! Wat een lelijk verbouwd manwijf is dat zeg!! Zelfs Nicolleke zag er beter uit met d’r pleuriskop en dat wil toch wat zeggen! Nog niemand heeft dat pauperblad willen kopen want wie gaat er nou geld uitgeven aan een paar junkies?!! Ik niet in ieder geval!!
Maar dat zal wel anders zijn als Jutta erin staat!

Mooie dame1👌🏻 die zal beter verkopen dan de voorgaande 🙄

Jutta is inderdaad erg knap en dat voor iemand zoals ik die normaal niet op blond val!!!!!!!

Ik ben echter nog steeds aan het wachten op een vrouw die qua uiterlijk veel meer bij mijn categorie past: Ranomi Kromowidjojo!!!!!!