Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Schrikbewind van Peter Gillis: Personeel heel bang en fooi verdwijnt


Het lijkt erop dat het succes van “Familie Gillis: Massa is Kassa” voor Peter Gillis niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Terwijl de ondernemer trots op Facebook deelt dat de opnames voor het elfde seizoen in volle gang zijn, wordt hij geconfronteerd met ophef over zijn behandeling van het personeel.

De kritiek richt zich op hoe Peter zijn medewerkers op zijn vakantieparken behandelt. Onder een van zijn posts op sociale media wordt beweerd dat personeelsuitjes gefinancierd worden met fooien, wat bij velen als uitbuiting overkomt. “Wat een onrechtvaardige situatie is dit en wat een uitbuiting van het personeel”, luidt een verontwaardigde reactie. “En wat het nog erger maakt, is dat het horecapersoneel hun fooien in een pot moet stoppen en daarmee worden personeelsfeesten betaald. Echt triest!”

Dit is geen nieuw geluid, aangezien soortgelijke beschuldigingen eerder zijn geuit. Echter, velen durven hun mond niet open te doen uit angst voor mogelijke repercussies van Peter zelf. Volgens Chiel Timmermans, een journalist van AD, lijken velen terughoudend te zijn om zich uit te spreken. “We hebben met zo’n dertig mensen gesproken en het viel op dat mensen terughoudend waren”, legde Timmermans uit aan Shownieuws. “Dit heeft deels te maken met de angst die ze voelen ten opzichte van Peter.”

Er zijn beweringen dat Gillis zich intimiderend opstelt tegenover zijn werknemers, wat bijdraagt aan de gespannen sfeer. “Kleine opmerkingen zoals: als er iets misgaat, dan zeg ik ‘Daar heb ik mijn mannetjes voor'”, zijn door bronnen genoemd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij verdient niet beter

het personeel moeten allemaal ontslag nemen van alle parken er is werk zat voor meer geld kan verdienen dan bij die vet lap met zijn grote bek

Als dit zo zou zijn snap je niet dat die mensen daar blijven werken !!!

Sommige mensen zijn misschien echt afhankelijk van die baan (met onderdak).
Wat je in de serie ziet is dat ze vooral uit het buitenland komen, òf pas 16 jaar zijn.
Òf ze zijn via een uitzendbureau werkzaam zonder echte teamleider waar ze zich bij kunnen beklagen zonder hun woning kwijt te raken òf ze zijn nog te jong om zich er druk om te maken en waarschijnlijk de fooi in hun zakken steken.

Diep triest als dit waar is😡

Zo hoeft hij zelf niets te betalen voor een personeelsfeest. Het geld wat die bolle daarmee uitspaart steekt hij in zijn eigen vertier. Hij is gewoon een egoïstisch mannetje.